2777
2789

صبح رفتم نونوایی مرده اعصاب نداره انگار من گفتم تو باید شغلت نونوایی باشه سر صبح بیای مغاره انگار دعوا داره😐 میام نی نی سایت یه مشت بی عصاب فقط میخوان مسخره کنن یا دعوا کنن اقا چتونه اخهههه😐

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

آبجی ها عیدتون مبارک ❤️

بلوبانک به مناسبت امروز بابت افتتاح حساب شما ۵۰۰ هزار وجه هدیه می ده😍😍

کد معرف الزامی بدون دعوتنامه نمی شه عضو شد MFE64Y

برنامه رو از بازار یا سایتش مستقیم دانلود کنید

زیر نظر بانک مرکزی و سامان ❤️💋

وام آسان بدون ضامن تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان با سود ۲درصد😳😳

سود بانکی سالانه ۲۹ درصد 😇😇

کارت های بانکی رنگی و ارسال رایگان دم درتون😱😱

همین الان به جمع ما بلو بانکی ها بیا سه سوت احراز آنلاین

شو 🥰🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی سخت شده 

آدمها سخت تر 

دیروز با همکارم صحبت میکردیم 

می‌گفت قدیم ها خیلی قشنگ تر بود همه چیز 

آدمها ساده تر 

الان خیلی چیزها و دارن ولی احساس شادی نه 

احساس شادی یه چیز ساختنی و درونیه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
😐💔گررررمه

به خاطر گرما انقدر بی عصاب هستن ؟😐😂

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

آبجی ها عیدتون مبارک ❤️ بل وبانک به مناسبت امروز بابت افتتاح حساب شما ۵۰۰ هزار وجه هدیه می ده😍😍 ...

۵۰۰تومن که نیس عازیزم ۲۵۰ تومنه اونم فقط برای کسی که با کدش افتتاح حساب میکنی 😏😏

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من تا کسی پا رو دمم نذاره آروم و مهربونم ولی عصبی میشم دیگه خدا باید بداد اطرافیانم برسه😂🧘🏼‍♀️ یبار سر یه قضیه اعصابم خورد بود سر رفیقم خالی کردم الان دو ساله دارم منت کشی میکنم🤣🫡

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

من تا کسی پا رو دمم نذاره آروم و مهربونم ولی عصبی میشم دیگه خدا باید بداد اطرافیانم برسه😂🧘🏼‍♀️ یب ...

بیچاره اون دوستت اخه😂😂😂

بیچاره اون دوستت اخه😂😂😂

کجاش بیچارس صد برابرشو تلافی کرده فقط چون خیلی دوسش دارم هنوز زنده اس🤣🗡️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃