2777
2789
عنوان

رژ عروسکی چیه؟🚶‍♀️

297 بازدید | 17 پست

دوستم میگه ۳ تا رژ عروسکی خریدم 

دیگ روم نشد بپرسم ینی چی😂

شما میدونین؟

استایلشم کلا کیوت و فانتزیه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

رژ حرارتی واقعا رنگش مثل پایینیه؟ البته برای لبی که طبیعی رنگش مثل بالایی صورتی نباشه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژ حرارتی واقعا رنگش مثل پایینیه؟ البته برای لبی که طبیعی رنگش مثل بالایی صورتی نباشه

این همون ماتیک مکه خودمونه با بسته بندی شیک تر🤣

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

از همین تینت های عروسکی فکر کنم منظورشه😐

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

من از اینا دارم 

از لدورا 

بستگی داره تو چقدر پرنگ بخری  صورتی کمرنگ یا پرنگ نارنجی قرمز  حرارتیه

نه من رنگشو دوست ندارم واقعا

ولی لعنتی خیلی موندگاره اصلا پاک نمیشه

اونی که من دیدم البته رژ مکه ای بود

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

رژ های حرارتی معمولا خیلی کمرنگن و درست رنگ نمیدن

این رنگی میخوای تینت استفاده کن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

نه من میزنم تازه رنگش میشه مثل بالایی 

ولی خب رنگ لب هر کس متفاوته، درکل من تینت رو ترجیح میدم