2777
2789
عنوان

به نظرتون باید پس بدم پولشو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست
خداروشکر اعتقادات هنوز پا بر جاست  با پسر بیرون رفتن عذاب وجدان ندارع  ازش پول گرفتن دار ...

هم من و هم ایشون اعتقادات خودمونو داریم و حد و حدود رو رعایت میکنیم و جالبه ک هم خودش هم  خانوادش خییلی مذهبی و حساس هستن😐

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره؟؟؟با همبن حرفاتون گند زدید به زندگی ماها از ترس حرفاتون نفهمیدم عشق یعنی چی سرت تو کار ...

من خودم یه عاشق بدبختم ک حسرت بغل کردنش ب دلم موند ولی ن ب خاطر حرف مردم ب خاطره خدا ک دارع نگاه می‌کنه 

بعدش عزیزم من جلوتو گرفتم ؟در روزی سی تا قرار برو ب من چ من با اسی حرف زدم خوشحال میشم ریپ نزنی

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
هم من و هم ایشون اعتقادات خودمونو داریم و حد و حدود رو رعایت میکنیم و جالبه ک هم خودش هم  خانوا ...

خوشبخت شین 

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
در صدا سیما با اجازه خانواده اش  درضمن ب من چ امیدوارم کل سایت با پسر برن بیرون  اونی ک ...

خدا هر وقت ظلمی در حق بنده ای صورت بگیره حسابرسی می‌کنه، بقیه موارد را بنده های خدا حسابشو می رسن

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

چه ربطی داره؟؟؟با همبن حرفاتون گند زدید به زندگی ماها از ترس حرفاتون نفهمیدم عشق یعنی چی سرت تو کار ...

نظریه ی جدیدی که اون خانوم ساخت:

رفتن به خرید توی فروشگاه با پوشش کامل=رابطه ی جن.سی😐😂

(بماند که حتی اگه میرفت و اونکار هم میکرد بازم به ایشون ربطی نداشت)

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اگه اینکارو کرده و زمان زیادی از شروع رابطتون نگذشته واقعا عجیبه  دو حالت داره یا واقعا دست و ...

اره واقعا درسته حرفتون..

از طرفی هم خودش و هم خانوادش خییلی محترم و مذهبی و سرشناسن و فکر نمیکنم قصدش سو استفاده باشه و خودشم اینو بارها گفته. از یه طرفم میگم دلیلی نداره ک تو این مدت کم بخواد اینقدر خرج کنه... نمیدونم واقعا

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

نمی دونم پول لباس چند بوده؟ ولی بجاش مثلا رستورانی چیزی دعوتش کن یا یه هدیه بگیر براش

اره خودمم تو فکرم بود هدیه ای چیزی بگیرم براش

اره واقعا درسته حرفتون.. از طرفی هم خودش و هم خانوادش خییلی محترم و مذهبی و سرشناسن و فکر نمیکنم قص ...

فعلا کاری نکن شماره حساب هم نگیر چون میگی دوسه بار گفتی و قبول نکرده

ولی فقط حواست رو بیشتر جمع کن روی اخلاقاش ببین از این به بعد چجوری میشه 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

وای یا خداا😐😂 فکر میکردم تو این دوره دیگه بیرون رفتن موضوع حل شده ای باشه..پس شما چجوری میشناسید طرف مقابلتون رو😐

واسش یه هدیه درهمون حد پول بخر

حالا تاپیک بعدی اینه ک براش چی بخرم😑😅😅