دریا۷۶۱۵۲۲ مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 334 عنوان نصب برنامه بانکی همه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 18 پست اگه میشه ب ل و بانکو نصب کنید با کد دعوت من ۲۵۰ تومن میده من نصفشو میدم ب خودتون این هدیه بازکردنی استدوست گرامی، شما به بلو دعوت شده اید.روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلو را نصب کنید.کد «NILXFA 1403/03/28 | 07:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریا۷۶۱۵۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 334 مرسی گلم فقط چجوریه ثبت نامش یکی گفت باید عکس بگیریم درسته؟ اره یه کلیپ از خودتون باگذاری میکنید خیالتون راحت مشکلی نیست مال بانک سامانه معتبره برنامشو دان کنید بعد کد دعوت منم بزنید من نصف پولو براتونمیزنم
vhgigfihfjkhfddonyaa عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 125 سلام عزیزم میشه جواب منو بدینمن بلو نصب کردم اول برا همسرم تا نصفه رفتم انصراف زدم الان میخوام اطلاعات خودمو بزنم اطلاعات اون میادش برا من نمیاد میگه حساب دارین اصن نمیدونم چیکار کنم پشتیبانی هم زنگ زدم
نداووووو عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 556 سلام عزیزم میشه جواب منو بدینمن بلو نصب کردم اول برا همسرم تا نصفه رفتم انصراف زدم الان میخوام اطلاع ... دوستانی که میخان میلی گلد ثبت نام بکننالان بهترین موقعه اس چون به هنگام ثبت نام 5 میلی گرم طلا جایزه میدهممنونتون میشم کد من رو هنگام ثبت نام بزنید تا هم من هم شما جایزه ببریممتشکرمکد معرف برنامه میلیmilli-ftei8
لیلا68gasemi_ عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 5057 من میلی گلدنصب کردم پولوزدم به کیف پولش بایدبه کیف پول میزدم؟یابه حسابی که نوشته داخلش؟