2777
2789
عنوان

میشه هرکی بیداره برام دعا کنه؟

76 بازدید | 15 پست

میدونم با دلای پاکتون برای نماز بیدار شدین. قبول باشه. با دلای پاکتون برا دعا میکنید؟ غم بزرگی تو دلمه محتاجم به دعاهاتون. خیر ببینید انشالله

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا ب خاستت میرسونتت دعا کن نماز بخون صلوات نذر کن:)از من گذشت من نمیدونم خدا چیه اصن وجود نداره برا ...

عزیزم خواهش میکنم به خودکشی فکر نکن خدا قهرش میگیره قوی باش و صبر داشته باش. من خیلی داغونم با کامنتتم نگران شدم که دختر خوب

عزیزم خواهش میکنم به خودکشی فکر نکن خدا قهرش میگیره قوی باش و صبر داشته باش. من خیلی داغونم با کامنت ...

خدت ب اندازع کافی داغونی نگران نباش بابا زندگی همینه هرچی زود تر بری بهتره من ک اب از سرم گذشته اللنم دارم میرم واقعا:) ولی اندازع ای م برات دعا کردم از ته دل برام دعا من😅

خدت ب اندازع کافی داغونی نگران نباش بابا زندگی همینه هرچی زود تر بری بهتره من ک اب از سرم گذشته اللن ...

فقط دعا میکنم قوی باشی و دست به این کار نزنی گلم. خدا به هردومون رحم کنه امشب صبر بده

خدت ب اندازع کافی داغونی نگران نباش بابا زندگی همینه هرچی زود تر بری بهتره من ک اب از سرم گذشته اللن ...

خدا همه رو ب خاسته هاشون برسونه العی خدابرا من وجود نداشتی قربونت برم تروخدا همه رو ب خاسته هاشون برسون خدایاا قربونت برم تروخداوندیدت کسیو عاشق نکن خدایاا من ک دارم میام پیشت جهنم بهشتتم فرقی نداره فق بیام مهمه خدایا همه رو حاجت روا کن؛)!

فقط دعا میکنم قوی باشی و دست به این کار نزنی گلم. خدا به هردومون رحم کنه امشب صبر بده

ایشالا بت هرچی دلت میخواد بده ب حق خداوندیش هرکاری بخواد میتونه بکنه دمش گرم ...

الهی هرچی میخای بش برسی 

منم چند دیقع دیگ چشام میبندم و تمومه:)😅

ایشالا بت هرچی دلت میخواد بده ب حق خداوندیش هرکاری بخواد میتونه بکنه دمش گرم ... الهی هرچی میخای بش ...

😐😐😐 خل نشو بخدا غمم زیاده