2777
2789
عنوان

حس ششم

87 بازدید | 12 پست

کیا قبل از اینکه بارداری شون رو با تست یا آزمايش بفهمن با حس ششم فهمیده بودن که مادر شدن؟

مثلا حس تون بهتون بگه که باردارین....

تا حالا شده یا توهمه؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهمههه

چون خیلی منتظری

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

والا منه مجرد چیز نمیشم حس میکنم باردارم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

والا منه مجرد چیز نمیشم حس میکنم باردارم

🤣🤣🤣👍

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

من‌وقتی میگفتم باردارم و حسم میگه ایندفعه  باردارم برعکس جواب میداد😂😂😂تاحالا نشده بود بگم باردار نیستم ولی الان حسم میگه نيستم و اینا اما دیگه نمیدونم 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
😔❤️‍🩹

ولی من حس میکنم تو بارداریت نزدیکه 

صرفا ی حسه چیز دقبقی نیس 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
ولی من حس میکنم تو بارداریت نزدیکه  صرفا ی حسه چیز دقبقی نیس

میدونم که فقط حستو گفتی ولی حال دلمو منقلب کردی😭❤️

الهی خود خدا جواب خوبیتو بده🥺❤️

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
میدونم که فقط حستو گفتی ولی حال دلمو منقلب کردی😭❤️ الهی خود خدا جواب خوبیتو بده🥺❤️

قربونت برم نگران نباش تو تهش میرسی ب چیزی ک میخای 

اینو مطمئنم فقط آرامش داشته باش 💗

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
قربونت برم نگران نباش تو تهش میرسی ب چیزی ک میخای  اینو مطمئنم فقط آرامش داشته باش 💗

واقعا ممنونم🥺❤️

شبا از فکر خوابم نمیبره 💔

کارم ده خواندن خاطرات بارداری دیگران❤️‍🩹

واقعا ممنونم🥺❤️ شبا از فکر خوابم نمیبره 💔 کارم ده خواندن خاطرات بارداری دیگران❤️‍🩹

بخدا آرامش داشته باشی میشه 

وقتی زیاد دنبال چیری باشی نمیشه