2777
2789

دلم میخواد باردار بشم و دانشجو هم هستم اما افسرده نیستم 

حتی اگه هم باشم میگم نیستم تا جذبش نکنم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد باردار بشم و دانشجو هم هستم اما افسرده نیستم  حتی اگه هم باشم میگم نیستم تا جذبش نک ...

درست تموم شد بفکر بچه باش، باید ترک تحصیل یا مرخصی چند ساله کنی بابچه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

دانشجو نیستم فعلا ایشالا اول مهر 

افسرده و باردارم نیستم

ولی دانشجوی باردار بانمکه به نظرم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی سخته

نچ اصلن فک میکنی

میدونی چیه اصن زندگی اینه

اونیکه بچه داره میگه سخته اونیکه مثل من بچه دار نیست و همش منتظر بعدم میخوره تو ذوقم و پریود میاد اونم میگه سخته

اونیکه مجرده میگه کاش ازدواج کنم اونیکه ازدواج کرده میگه کاش مجرد بودم

چرا واقعا اینجوری هستیم همه چی خیلییییییییییی سخته اصن خدا میگه بعد از هر سختی آسونیه

اصن ما از حال ک داریم زندگی می‌کنیم لذت نمی‌بریم فقط افسوس میخوریم برای همین افسرده یا بی انرژی یا مریضیم

کاری به شما ندارم عزیزم هااا انشالله که بارداری عالی و زایمان خوبی داشته باشی و بچه سالم و صالح به دنیا بیاری

من مخاطبم همه و خودم هستن واقعا همچین کسایی اطرافم دیدم شکرگزار نیستیم متاسفانه همش افسوس یا حسرت میخوریم و این خیلی فاجعه اس

خدایا شکرت 

عزیزم برام دعا کن هر چی زودتر منم باردار بشم خسته شدم از انتظار کشیدن التماس دعا 

عیدتم مبارک

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟