nazi__81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 9 عنوان پیسی 68 بازدید | 4 پست بچه ها من عموم و عمم مشکل پیسی داشتن قبلا کلا میشه گفت ارثیه منم خیلی وقته استرس شدید دارم چندروز پیش دیدم ک ی خط نازک از پایین نوک سینم افتاده سفید حالا ک دقت کردم هردوتا سینم از نوک سینه ب پایین ی خط سفید کمرنگ صاف افتاده میدونین چیه؟؟😥ینی پیسی هستش؟ 1403/03/28 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17886 عزیزم برو دکتر بیماری های خودایمنی معمولا با استرس رابطه مستقیم دارند سعی کن کنترل کنی انشاالله که چیزی نیست
nazi__81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 9 عزیزم برو دکتر بیماری های خودایمنی معمولا با استرس رابطه مستقیم دارند سعی کن کنترل کنی انشاالله که چ ... آخه میگن ممکنه لکه ها واس جای سوتین باشه یا عرق سوز شدن😥
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17886 آخه میگن ممکنه لکه ها واس جای سوتین باشه یا عرق سوز شدن😥 برای همین میگم دکتر گاهی ما برترین احتمال ها را میدیم بعد که می ریم دکتر خنده امون میگیره بابت اون همه فکر و استرس
nazi__81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 9 برای همین میگم دکتر گاهی ما برترین احتمال ها را میدیم بعد که می ریم دکتر خنده امون میگیره بابت اون ه ... بخدا من چندساله وسواس مریضی گرفتم هرروز دکترم اینجام اونجا همه جام درد میکنه اما میرم دکتر میگ مشکلی نداری😔