2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم چی تو فکرشه؟

394 بازدید | 19 پست

نمی‌دونم چجوری بگم شوهرم میگه دوستم داره روزی چندین بار زنگم میزنی اما مشغله کاری ش زیاده دو شیفت سرکارم روزی دوساعتم تا محل کارش رانندگی می‌کنه شبا از خستگی خوابش می‌بره اینو بگم ما عقدیم سال دیگ فروردین عروسی مونه کار همسرم یه شهر دیگه س چهار ساعت فاصله داره با اینجا .امروز رفت مشهد که یه ساعت و نیم فاصله س گفت میرم خوابگاه پیش دوستام میمونم یه شب دستگاه برا کارش سفارش داده بود رفت از دوستش بگیره دروغ نمیگه کاری م نمیکنه اهل دوده و خسانتم نیست فقط مشکلم اینه نمیاد خیلی شهر خودمون هرکار می‌کنه که بتونه شیفت دوم رو بره کار کنه چون تازه چهار ماهه رفته سرکار سرمایه نداره سال دیگ هم عروسی و اجاره خونه هست براش .بهش امروز گلایه کردم چرا رفتی مشهند نیومدی پیش من گفت خیلی خسته کننده س برام چهار پنج ساعت بعد کارم تو راه باشم از طرفی سفارشم و باید بگیرم و کرایه نمیکنه باز فردا صبح باید برگردم هفته دیگه میام اولش گفت دیرتر میام باز حرفشو عوض کرد که گفتم نمی‌خواد بیای فقط بدون زن که عقد کردی نباید ولش کنی به امان خدا .همش میگه دوستم داره میگه عاشقتم نگو اینجوری ولی نمی‌دونم بنظرتون دوستم داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه بزار کارشو بکنه کلی فکر و استرس داره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بهش فشار نیار داره خودشو واسه تو پاره میکنه درکش کن اگه بهش اعتماد داری

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم نامزد بودم یکساعت و نیم فاصلمون بود نمیومد حتی میشد سه چهارماه ولی دوسم داشت و داره..☺️

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨