2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 38 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه دوستم داره پس چرا همش به حرف خانوادشه؟الان نزدیک یه ماهه اینجوری هستیم 

ببین خیلی دوستت داره ها 

ولی حس میکنم خانوادش سنگ میندازن جلو پاش

با خانوادش مشکل داری

یعنی میبینیشون محل نمیدی؟

دخمل کوشولو
واقعا😂 خوببب  یه دختر مهربونن ساده  بشدت شیطون  دوست داری که صمیمی بشی با همه گ ...

پشماممممممم همش درست بود باریکلا👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻عشق خودمی آفرینننن 😍👏🏻👏🏻👏🏻خدایی هیچ کس نتونسته بود انقد قشنگ و دقیق من و توصیف کنه فقط شهریوری نیستم مهر ماهی ام .

اون شخصی هم که گفتی اسمش محمده . حالا نفس میشه بگی بهش می‌رسم یا نه؟🥲

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
ببین خیلی دوستت داره ها  ولی حس میکنم خانوادش سنگ میندازن جلو پاش با خانوادش مشکل داری یعنی ...

با خانوادش من مشکلی ندارم اونا زیادی با طرف ما مشکل دارن یه جورایی فامیلیم.منم یه وقتایی از حرصم بی محلی کردم ولی در کل عروس بدی نیستم.کلا دوس دارن شوهرم همش به حرفشون باسه

خانوادش‌ خودشون با همه مشکل دارن.به نظرت متوجه میشه که خانوادش مقصرن یا ن؟

ببین رفتم تایپک های قبلیتون خوندم

بچه دارید

توروخدا اگه بچه داری طلاق نکیر

اینو دارم به عنوان یه دختر طلاق بهت میگم

ببین اگه از خانوادش بدت میاد سعی کن سیاست به خرج بدی 

از لین قربون صدقه های الکی و بعل و....

جلو شوهرت خیلیی براشون نقش بلزی کن

با شوهرت حرف بزن دوتایی برید باهم بیرون بیشتر براش وقت بگذرون هفته ای یه بار غذای نورد علاقشون درست کن

اینجوری بکشونه سمت خودتت

دخمل کوشولو
پشماممممممم همش درست بود باریکلا👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻عشق خودمی آفرینننن 😍👏🏻👏🏻👏🏻خدایی هیچ کس نتونست ...

هم ماهیممممم

شک ندارم که دوستت داره زیر زیرکی هواتو داره ولی انقد لامصب معروره اصلا ...😂

آره عزیزم میرسی

دخمل کوشولو
ببین رفتم تایپک های قبلیتون خوندم بچه دارید توروخدا اگه بچه داری طلاق نکیر اینو دارم به عنوان یه ...

ممنونم عزیزم.باور کن خیلی باهاش حرف میزنم ولی اصلا به حرفم گوش نمیده خودشم فوق العاده مغروره پدرشم خیلی تو زندگیمون موش میدوونه

ممنونم عزیزم.باور کن خیلی باهاش حرف میزنم ولی اصلا به حرفم گوش نمیده خودشم فوق العاده مغروره پدرشم خ ...

نزار کار به دخالت بکشه بنطر من اگه میتونی بچتون بزار پیش یه آشنا یکی دوساعت با همسرت راجب مشکلات صحبت کن

اینجوری راصی میشه میدونی جی میگم خیلی آروم با متانت برو جلو بگو مثلا ما بچه نیستیم که قهر کنیم و بیا باهم حرف بزنیم خیلی ارون

اینجوری خلش کن

دخمل کوشولو
هم ماهیممممم شک ندارم که دوستت داره زیر زیرکی هواتو داره ولی انقد لامصب معروره اصلا ...😂 آره عزیز ...

جدیییییی؟😍بسلامتی گلم🥰

وای خدا از زبونت بشنوه ایشالاااااا😃😍خدا خیرت بده الهی دست به خاکستر بزنی جواهر بشه واست نفس❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥خداییش حالم و خوب کردی حتی اگه اشتباه هم باشه بازم قشنگه همین که دلم و شاد کردی ب همه دنیا می ارزه عشقم💞💞

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
نزار کار به دخالت بکشه بنطر من اگه میتونی بچتون بزار پیش یه آشنا یکی دوساعت با همسرت راجب مشکلات صحب ...

ممنونم گلم که وقت گذاشتی برام دعا کن.ولی اگه دوستم داشت کارمون به اینجا نمیکشید

جدیییییی؟😍بسلامتی گلم🥰 وای خدا از زبونت بشنوه ایشالاااااا😃😍خدا خیرت بده الهی دست به خاکستر بزنی ...

مرسییی عزیزمم

خوشحالم که حالت خوبه

ایشالا لبلس عروسیت با این آقا محمد بپوشی گل دختر

دخمل کوشولو