2777
2789
عنوان

من همونیم که همه بهم گفتید دروغ گو

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 59 پست

گفت تو خجالت نمیکشی ؟! 

۵ ساله ازدواج کردی (البته ۳ سالش دوست بودیم ) شوهرت و ول کردی اون سر دنیا خودت فکر پارتی و مهمونیتی؟!!! 

یکی نبود بگه اونی که رفته امریکا ول کرده یا اونی که ایرانه ؟ تو امریکا می‌رن پارتی و کلاب یا ایرااان ؟؟؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچی نگفتم فقط گفتم خدافس و تا صبح اشک ریختم

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نمک

بانمک که هستم😌 ولی قصدم نمک ریختن نبود صرفا وایبی که گرفتمو گفتم🤞🏻

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

منکه نمیشناسم ولی خب الان چیشده؟

ببین راستش معروف نشدم بینتون ولی تو تاپیکای آخرم تلاش های دوستان که حتی شات میذاشتن و مسخره میکردن مشخصه 

آره واسه همین گفتم نمک

چی بهتون میدن وقتی یه نفر با دل شکسته داره درد و دل میکنه داغون ترش میکنید؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

اگر وایب خوبی از من نمیگیری نیاز نیس بمونی 🥲

چیو مسخره می‌کردن من نمیدونم چی به چیه یا همه نمیدونن؟

میگفتن دروغ میگم رمان مینویسم ۱۲ سالمه 

تک تک تاپیک های نی نی سایت جلو چشمم میومد و اتیشم میزد

صبح که بیدار شدم شوهرم گفت من واسه فردا بلیت دارم و میرم رفتم آرایش کردم گفتم بزار آخرین خاطرمون خوش باشه تک تک لحظه ها سعی کردم ظاهر رو درست کنم 

فرداش وقتی رفت من تو خونه تنها شدم دیگه هیچ امیدی به زندگی نداشتم رفتم قرص خوردم و خودمو کشتم …

الان زنده ام متاسفانه یا خوشبختانه نمی‌دونم ولی خدا میخواست منو بازهم مورد لطف خودش قرار بده …

آها گفتی کیس یادم اومد ،گفت خجالت کشیدم😂😂😂

آفرین 🥲👌🏼

آره واسه همین گفتم نمک چی بهتون میدن وقتی یه نفر با دل شکسته داره درد و دل میکنه داغون ترش میکنید؟& ...

الان اسی از حرف من ناراحت شد مگه؟ منکه قصدم ناراحت کردنش نبود ولی اگه از من ناراحت شد ازش عذرخواهی میکنم

این کاپ طلا هم مال تو united nations🏆💋💋

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.