2777
2789
عنوان

وایییییی چیکار کنم

254 بازدید | 46 پست

الان مادر شوهرم به شوهرم زنگ زده که فردا کل خونواده شوهرم مادر پدرش خواهراش داداشش با زن و بچه هاشون دایی و خاله و عمو و عمه شوهرم شام میان اومدنشونم چی از ساعت پنج عصر تا سه و چهار صبح میشینن منم خب دو روزه زایمان کردم خونمون تهرانه مادرمینا همه کرجن حتی خوانواده شوهرم کرجن ما برا کار شوهرم اومدیم تهران مامانم خسته میشه روم نمیشه به خواهرم بگم بیاد کمک این دو روز همش اینجا بودن همه کاری کردن فردا چی درست کنم چطوری خونه رو تمیز کنم تازه باید خودم کیک و ژله و میوه تزئین شده و دسر برا شام درست کنم چون کلا خیلی به اینجور چیزا اهمیت میدن مادرشوهرمم تاکید کرد چند بار همه اینا رو درست کنم آبروش پیشه خواهر و داداشاش نره حدودا فردا۳۵نفر میان چطور اونقدر غذا درست کنم اصلا رو گاز جا نمیشه چی درست کنمممم وایییی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دخترمم دو روزشه زیاد گریه و بی قراری داری چطور هم مراقب اون باشم هم کارای مهمونی رو بکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا لعنتش کنه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

همه رو حاضری بگیرید اگر شوهرت توان مالیش داره

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

به مادر شوهرت بگو یا از قبل همانگ کنه با تو یا وقتی مهمون سر خود دعوت میکنه توقعش رو بیاره پایین یا خودش تشریف بیاره کمک کنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چقد بیشعورن اخه رک بگید شرایطشو ندارید همین چیزا که اینجا گفتید برا مادرشوهرتون بگید

به خدا الان من با بچه ی۲روزه چطور مهمون داری کنم اونش هیچ بابا تازه زایمان کردم اینقدر درد دارم حتی نمیتونم راه برم درست اینا خودشونو دعوت کردن

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻

وااا چ معنی میده که تو با این اوضاع بری پذیرایی کنی، من بودم کوفتم نمیدادم، زنی که تازه دو روزه زایمان کرده باید استراحد کنه ن اینکه بشینه برا مهمونا ژله و  کیک امادا کنه

به خدا الان من با بچه ی۲روزه چطور مهمون داری کنم اونش هیچ بابا تازه زایمان کردم اینقدر درد دارم حتی ...

بهشون بگو نمیتونم تازه زایمان کردم نیاید، وقتی خودشون نمیفهمن بهشون بگو

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 
وااا چ معنی میده که تو با این اوضاع بری پذیرایی کنی، من بودم کوفتم نمیدادم، زنی که تازه دو روزه زایم ...

بخدا الان بهم دوباره پیام داده یادت نره ما شام میایم آبروم جلو داداش و خواهرام نره ها دیانا

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻