2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه برمیگردن. دیر یا زود

مدتش بستگی به این داره که تو کاملا وابستگیتو نسبت به اون آدم قطع کنی و مستقل بشی. حتما از خیلیا شنیدی ک میگن تا فراموشش کردم برگشت

پس بشین حسابی عزاداری کن و بعدش پرونده عزاداریتو ببند و به رشد خودت فکر کن و انقدر برای خودت دغدغه ایجاد کن که کمتر بهش فکر کنی

عزیزم همه برمیگردن. دیر یا زود مدتش بستگی به این داره که تو کاملا وابستگیتو نسبت به اون آدم قطع کنی ...

نمیخوام پروندشو ببندم 

کل زندگیم وصل بود به این ادم

یکار کنم برگرده

برام دعا کنید😔❤️لایکم کنید خوشحال شم اگر دعا کردید💓🌱💚
آیت الکرسی بخون. سوره یاسین رو بخون. استغفار زیاد بگو که رمز رسیدن به آرامش و آرزوهاست

میخونم😭ولی اروم نمیشم

میخونم😭ولی اروم نمیشم

حق داری. من خبر ندارم از رابطه ای که داشتی که به چه کیفیتی بوده و چرا این اتفاق افتاده. در هر صورت این حالت رو درک میکنم. واقعا فقط و فقط پر کردن وقتت و گذر زمان کمکت میکنه. من وقتی بهم میگن فراموشش کن، استرس میگیرم. حالم بد میشه. دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم و درک کنم این لحظات رو. همه این دردها لازمه که ما به وصال برسیم. من دچار تب و لرز و استخون درد هم شدم بعد از جدایی. فهمیدم نیاز دارم درمان کنم خودم و روحم رو تا بتونم به وصال برسم. سخته ولی تو برای خودت سختترش نکن. اگر واقعا این فرد جفت روحی تو باشه بهت برمیگرده. اگر جفت روحیت نباشه، بعد یه مدت کلا فراموشش میکنی و دیگه حسی هم بهش نخواهی داشت. در هر صورت این موقعیت موقته . صبر داشته باش

حق داری. من خبر ندارم از رابطه ای که داشتی که به چه کیفیتی بوده و چرا این اتفاق افتاده. در هر صورت ا ...

😭😭😭دعا کن برام اجی