بعضی وقتا که به بقیه نگاه میکنم که دارن عشق و حال میکنن با خودم میگم من چرا خودمو باید بکشم تا موفق شم؟ چرا اینقدر سختی بکشم و این فکر باعث میشه هرچی برنامه ریزی کرده بودم خراب بشه... تو سنی که همه دنبال خوشگذرونین باید بگذرم از خیلی چیزا و واقعا هم نمیدونم قراره راضی باشم آخرش یا نه
نمیدونم چیکار کنم🤦🏻♀️
راه حلی چیزی؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
این خوش گذرونی تا ی سنی بهت حال میده از یجا به بعد به خودت میای میبینی به کجا رسیدی شاغلی؟ تحصیلکرد ...
جدیدا واقعا دارم به خوشی های همسن و سالانه غبطه میخورم... شک کردم به مسیرم و خودم...
البته سعی میکنم برا خودم یه دایره ارتباطات واقعی داشتنی باشم ولی واقعا نمیتونم کسی رو پیدا کنم که از خوشیای زودگذر یکم گذشته باشه:(
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.