2777
2789
عنوان

چرا آخههههه😭

65 بازدید | 6 پست

مهمونی خونه دوستم بودم با شوهرم همه دوستامم با شوهراشون اونجا بودن بعد شوهرم با آقایون رفتن مافیا بازی کنن ما هم گفتیم جرعت حقیقت بازی کنیم. جرعت به من افتاد که برم شوهرمو ببوسم جلوی همه 🥲🤣منم رفتم بیرون تو حیاط بوسیدمش ولی قبلش آقایون مافیا بازی کرده بودن اعصاب نداشتن منم از ترسم که شوهرم یچیزی بگه یا بهم تیکه بندازه آبروم بره سریع گفتم جرعت بود😭همونوقت دیدم یکی از آقایون گفت انگار شوهرم سر مرگ پدرش ناراحت بوده ولی وقتی بوسش کردم خوشحال شده دوباره گند زدم تو حالش😭 اونموقع یجوری حلش کردم ولی الان روم نمیشه برم باهاش حرف بزنم😭

اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a 

حقیقت مگه چش. بود😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو جرعت نبوده دلم تنگ بود گفتم شاید دعوام کنی

بهش گفتم اتفاقا همون لحظه ولی نمیدونم واقعا باور کرده یا نه

اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a 

خو به هرحال بوسش کردی دیگه مهم اینه دیگه چرا ناراحت شد🫤

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}