ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 9873 عنوان چرا همه 28 بازدید | 3 پست درها به روم بسته اس. کلی ختم گرفتم دعا خوندم چرا خدا منو نمیبینه؟ الان من خودکشی کنم خدا خوشحال میشه؟ من ته ته ته خطم آبروم تنها داراییم بود که یه نامرد تهتمت زد برد. شاهد داشتم شاهدت نداد گفت خدا کمکت کنه. اونم نکرد برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن 1403/03/27 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2193 😔نا امید نباش خدا بزرگه بالاخره یه دری برات باز میشه اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰
ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 9873 😔نا امید نباش خدا بزرگه بالاخره یه دری برات باز میشه نمیشه بسته است همه درا بسته است فقط تنها راهم خودکشی همین بس برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2193 نمیشه بسته است همه درا بسته است فقط تنها راهم خودکشی همین بس یه مدت فکرت و رها کن جز خودت و آرامش خودت به هیچی فکنکن ذهنت آروم کن تا اتفاقاتی خوب بیوفته اگر هم نشه حداقلش اینه آرامش پیدا کردی هیچی چیزی ارزش ناراحتی نداره اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰