2777
2789
من خودمم وضع جلوی موهام داغون شده . تا جایی که میتونید فشار و استرس رو کم کنید . انشالله درست میشه . ...

من آبجیم 47 سالشه جلو چشمامه موهامون عین هم بود پر و مشکی 

ی دفه اینجوری شد کل سر ریزش دارم شما اگه فقط جلوته هورمونی ارثی میشه 

واقعاااا. اما من خودم یکبار تستوسترونم رفته بود بالا و هورمونام بهم خورده بود که خداروشکر الان درست ...

از من نرمال بود ولی ی مدت قرص هورمونی هم خوردم چه فایده فقط بدن خرابم رو خرابتر کردم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیتونم دیگه کم اوردم انقد به خدادچیزی گفتم از خدارچیزی کم میومد منم به خواستم برسونه؟ چیزی از خدایی ...

نه کم نمیشد ولی من وشما نمیدونیم چی خوبه چی بد شاید خدا بهترشو برات درنظر گرفته فقط ازش از تهه دل بخواه

محدودیت ها رو بخوام لیست کنم شاید یه دفتر 40 برگ بشه اما پاداش ها و کارهایی که اسلام مجاز میدونه تمو ...

دقت کنین هرچیزی تو دنیا ضرر در کنار فایده داره که میزانشون متفاوته. 

حرف من اینکه باید هرکسی خودش و با منطق خودش تصمیم بگیره یه کاری رو ترک کنه و یا انجام بده در غیر اینصورت اجبار و محدودیت همیشه نتیجه عکس میده و کلی مشکلات ریز و درشت روانی داره. 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
پس امتحان که خدا میکنه را هنوز نشنیدی منتظر هستی تا امتحان را خراب جواب بدی هرگز از درگاه خدا خسته ن ...

یک ساله دیگه کاملا انگار منو نمیبینه واقعا صبرم تموم شده اصلا نمی‌خوان تو امتحان قبول بکنم اصلا امتحانی نیست تا آخرش حداقل برای من همینه خوشبختی سهم بنده های دیگشه

نه کم نمیشد ولی من وشما نمیدونیم چی خوبه چی بد شاید خدا بهترشو برات درنظر گرفته فقط ازش از تهه دل بخ ...

انقدر خواستم انقد التماس کردم نذر سنگین برداشتم 

دور از جونت دیگه بهترشو احتمالا تو قبر میخواد بهم بده

مگه من به گند کشیدم  من منع خدا نیستم من اول کسی بودم که چادر از سرم نمی‌افتاد موهام رو نامحرم ...

اره اینو بهت حق میدم 

منم به تنها چیزی که توی این دین مطمئنم قرانش هست چون بهم ثابت شده امکان تحریف در این کتاب وجود نداره و از هزار و 400 سال پیش  کلمه بع کلمش باقیمونده ولی احادیث اماما ممکنه تحریف بشه و دست ببرن داخلش و تغیرش بدن برای من مهم نیست این دین حق هست یا باطل هر چیزی که هست باعث شده من توی این دنیا  ارامش عجیبی داشته باشم که هیچ احد الناسی تا خدا نخواد نداره برام مهم نیست غلطه یا درست به حرف فلان اخوند و ... هم اصلا توجهی نمیکنم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
مگه من به گند کشیدم  من منع خدا نیستم من اول کسی بودم که چادر از سرم نمی‌افتاد موهام رو نامحرم ...

بیا زبونت رو بوس کنم منم بعد اون اتفاقات از لحاظ روحی دیگه آدم نشدم 

دوستمم فیزیوتراپ بود بعد این ماجراها رفت کانادا

وقتی تو بیمارستان بری دکتر به پرستار میگه به یکی غذا آش بده به یکی میگه گوشت بده به یکی میگه هیچی نب ...

والا نمیتونم اینو بفهمم که داشتن یه عشق برای من بده ضرر داره ولی همه  داشته باشن 

والا بخدا به پیر به پیغمبر نماز و روزم ترک نمیشد ده روز محرم اشکم بند نمیومد ولی خدا آنقدر منو ندید ...

من یه سوالی از شما دارم .امام حسین با اون همه مصیبت و گرفتاری و ظلم و ستمی که در حقش کردن آیا از خدا دل کند و نمازش رو ترک کرد ما که دیگه مظلوم تر از امام حسین (ع)  نیستیم . حضرت زینب بعد از واقعه کربلا گفت خدایا من جز زیبایی چیزی ندیدم. شما باید خیلی قوی باشید . در قرآن آیه ای هست که میگه آیا گمان میکنید با گفتن ایمان آوردیم شما را رها میکنیم و شما را مورد آزمون قرار نمیدهیم ؟ اتفاقا آدم مومن بیشتر مورد آزمون الهی قرار میگیره . حضرت یوسف در داخل چاه انداختن آیا از خدا دل کند و بیخیال خدا شد. یا وقتی که 7 سال زندان رفت از خدا دل کند؟ شما باید قوی باشید. 

من یه سوالی از شما دارم .امام حسین با اون همه مصیبت و گرفتاری و ظلم و ستمی که در حقش کردن آیا از خدا ...

عزیزم من خانوادم خیلی مذهبین و از بچگی تو روضه ها بودم

ولی اینی که نسفرمایید بابا امام حسین امامه معصومه‌ فرق داره با منی که آدمم صبرم محدوده تازه من خدای صیرم ولی دیگه کم اوردم دیدم هرچی میرم سمت خدا هیچ حتی ذره ای امید بهم نمیده گفتم شاید راهو اشتباه دارم میرم