2789
عنوان

تنهایی بسه

78 بازدید | 10 پست

دلم یکیو میخواد باهاش حرف بزنم 

یه پسر منظورمه 

بیست و چهارسالم شد و یه دیت نرفتم 

دارم وسوسه میشم تو گروهای تلگرام با یکی به قصد آشنایی چت کنم 

نظرتون چیه بچه‌ها 

دارم رو خودم کار میکنم و درس میخونم و... پس اون اقای جذاب کجاس شما شوهرای جذابتون رو ع کجا پیدا کردید🥺

خدایا شکرت که هستی =)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب من الان میخوام از کجا پیدا کنم چیکار‌کنم بیاد

خدا خودش بهترین ها رو قسمتت کنه خبر ازدواجتو زود بهمون بدی و امشب عیدیت رو بگیری از خدا سال دیگه این موقع خونه خودت باشی

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
ب خود خدا قسم آسوده ای آرام بگیر شوهر جذاب سیری چند دل بی غمی داری آرام بگیر ،مرد جماعت صفت نداره اح ...

راست میگی

ولی چیکار کنم با این بی‌هم زبونی 

خدایا شکرت که هستی =)
خدا خودش بهترین ها رو قسمتت کنه خبر ازدواجتو زود بهمون بدی و امشب عیدیت رو بگیری از خدا سال دیگه این ...

راست میگی وقتی خدا بخواد همه‌چی جور میشه

خدایا شکرت که هستی =)

کتاب بخون مطالعه کن برو تو اجتماع دنبال شغل باش سر خودت رو گرم کن مردها مثل زن ها فکر نمیکنن زن احساسیه و درونی مرد غریزی و جنسی ،شالوده شخصیتی ه زن و مرد متفاوت ه ،ازدواج لباس تن نیست

هیچ آقای جذابی وجود نداره مخصوصا دهه های اخیر مرد بار نیامدن سوسول و مامانی ان ،اخلاق و ادب و منش و ایمان مهم ه عزیزم ب خودت ظلم نکن مرد اصلا آش دهن نسوزی نیست زندگی پر از مشقت و سختی ه

انقدر دور و برت کارهایی هست ک بتونی خودت رو مشغول کنی ،ازدواج لباس تن نیست یک عمر تحمل همه مسائل و انواع اقسام اخلاقهای فامیل همسر و مهمتر خود اون شخص شالوده شخصیتی مرد و زن متفاوت ه زن احساسی و درونی ،مرد بیرونی و غریزی راجع ب مردها خیلی مطالعه کن