2777
2789
منم پشت موندم متاسفانه 

من آخرین سالی هست که پشت میمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه دیگه نمیدونم چطور امید رو در خودم زنده نگه‌دارم.

"مشکلات دوستان رو نگاه کردم.

آرزوی سلامتی کامل عزیزانشون،

موفقیت در امتحاناتشون و 

به میل و مراد بودن زندگیشون رو دارم."

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

آخه ازش بدم میاد ! برا چی دلم تنگ باید بشه ؟

عشق و نفرت دوتا قطب منفی و مثبت همدیگه هستن 

ریتم ثابتی نداره 

به هر حال شما با اون شخص تو رابطه بودی 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

عشق و نفرت دوتا قطب منفی و مثبت همدیگه هستن  ریتم ثابتی نداره  به هر حال شما با اون شخص ...

خاک بر سرش😂

به خدا با رفتارش ی وقتایی حس میکنم از دوستم کمترم نشون کردم 

ما دوستیم اونم همش درگیره کاره میگ مگ‌زنگ‌زدن نشونه دوست داشتنه مگ دلتنگی ب ازن‌چیزاس نمیدونم چکار کنم... 

کاش دوسش نداشتم یساله باهمیم اینجوری نبود دوسه ماهه اینجوری شده....

الان میگ‌چی بگیم یساله داریم حرف میزنیم حرفامون تکراری شده 

دعوا میکنم قهر میکنم اوکی میشه باز ۲روز بعدش شروع میکنه بی توجهی بریدم خواهر ن میتونم برم باکس دیگه ای ن خودش آدم میشه ...

میگ ازدواج کنیم درست میشه ولی من ک چشمم اب نمیخوره 

کارم بجایی رسیده میرم لست سین دوستامو نامزداشونو میبینم 

میبینم انلاینن دارن باهم چت میکنن غصه میخورم....

ما دوستیم اونم همش درگیره کاره میگ مگ‌زنگ‌زدن نشونه دوست داشتنه مگ دلتنگی ب ازن‌چیزاس نمیدونم چکار ک ...

چقددددددد منی اینم شب کاره 

وایییی تو خیابون میبنیم بقیه چقد خوشحال دست همو گرفتن چقد راحت باهم بیرون میرن انگار غمه دنیا رو دلم میشینه حسرتش ب دلم مونده ی بار بریم بیرون بهشم میگم میگه مگه نبردمت یجوری میگی انگار هیچ وقت نبردمت هیچ وقت سوار موتور نکردمت اصلا خیلی مسخرس 

این رو در رو خوبه ها ولی پشت گوشی اصلا بهم محبت نمیکنه منم دلم میخواد مثل بقیه خوشحال باشم بگم بخندم ی بار کاری بکنه ک توقع نداشتم هیچی اصلا هیچیییی هرکس میبنتم میگه چقد سردین اصلا دوست نداره و اینا اصلا نمی‌دونم چی بگم 

خواستی حالا درخواست بده بهم حرف می‌زنیم :)❤️

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
چقددددددد منی اینم شب کاره  وایییی تو خیابون میبنیم بقیه چقد خوشحال دست همو گرفتن چقد راحت باه ...

ن این زنگ میزنه قربون صدقه میره ولی مثلا کلا روزی یبار هستش یهو ۲۴ساعت بی خبرم ازش دور شدیم از هم هی خدا چقدر قشنگ بود رابطمون چیشد....