2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جراحی کنی بله لازمه برای من که از شوهرم رضایت و امضا گرفتن

واسه خودم نمیخوام خواهرشوهرم میخوا بیا بدون اجازه همسرش شوهر من ببرش واسه عمل یعنی شوهرش نفهمه عمل میکنه

عمل سرپایی هست با لیزر انجام میشه  مگه میخوان بیهوش کنن ک رضایتنامه بخواد

قبلا بیهوش میکردن و بستری و مکافات و خون وخونریزی که نگو بگردم مامانم زمانی عمل کرد که لیزر نبود

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

واسه خودم نمیخوام خواهرشوهرم میخوا بیا بدون اجازه همسرش شوهر من ببرش واسه عمل یعنی شوهرش نفهمه عمل م ...

نمیشه که اگر جراحیه باید شوهرش باشه دردسر برا خودتون درست نکنین چون ۱ هفته اذیته چرا شوهرش نفهمه؟ اگر جراحی کنه نصف روزه مرخص میشه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
قبلا بیهوش میکردن و بستری و مکافات و خون وخونریزی که نگو بگردم مامانم زمانی عمل کرد که لیزر نبود

الان خیلی راحت شده

اره ماهم یکی از اقواممون از اون عمل های قدیمی کرد یکماه تو جا افتاد 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
واسه خودم نمیخوام خواهرشوهرم میخوا بیا بدون اجازه همسرش شوهر من ببرش واسه عمل یعنی شوهرش نفهمه عمل م ...

بگو حتما لیزر کنه نه جای بخیه هست نه خون نه درد جراحی نکنه که حداقل ۱۵ روز قفط باید بخوابه دفعش هم که نگم چقدر اذیت میشه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

نمیشه که اگر جراحیه باید شوهرش باشه دردسر برا خودتون درست نکنین چون ۱ هفته اذیته چرا شوهرش نفهمه؟ اگ ...

آره منم همینو میگم فردا درد سرمیشه همون لیزرم شوهرش باشه بهتره درد یرمیشه

نمیشه که اگر جراحیه باید شوهرش باشه دردسر برا خودتون درست نکنین چون ۱ هفته اذیته چرا شوهرش نفهمه؟ اگ ...

آره منم میگم باید رضایت شوهرش باشه فردا درد سر نشه برامون