2777
2789
عنوان

بچه ها شما چه جوری دوست جدید پیدا میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست میخوام اونم یه خوبشو ولی سه ساله پیدا نمیکنم     الانم ک هرکیو هم سن خودم میبی ...

اخی عزیزم واقعا به قول یکی از دوستان دوست خوبم شانس میخواد

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .
کاش میشد یکروز تو سال رو میزاشتن مثل قدیما میرفتیم مدرسه تجدید خاطرات

واسه این کار باید یه back بدیم به گذشته بر باد رفته 😁😁

عزیزم شوهرم کجا بوده که به مشکل برخورد کنم😁😁😁 مشکلم کمبود شوهرم هست 😁😂🙈🙈[/QUOTE]

[QUOTE=44607720]عزیزم شوهرم کجا بوده که به مشکل برخورد کنم😁😁😁 مشکلم کمبود شوهرم هست 😁😂🙈🙈

😂😂😂
میدونی چیههههه😅اخه دیروز یکی همچین پستی گذاشت گفت داره برامون مهمون میاد خونم که یه زن و شوهرن، ولی من نمیتونم با زنش دوست بشم اصلا بلد نیستم دوست پیدا کنم
من اشتباهی فکر کردم همونه 😁
منم کلا نمیتونم دوست صمیمی پیدا کنم یکی که همه حرفامو بهش بزنم اخه اخرش سواستفاده میکنن یا میخان سوارم بشن انتظارات بیخود دارن،میگم میخندم با همه ولی همیشه یه حدی دارم بین شون

😂😂😂 میدونی چیههههه😅اخه دیروز یکی همچین پستی گذاشت گفت داره برامون مهمون میاد خونم که یه زن و شوه ...

واقعا همه دنبال منافع شدن در انتها هم یه ضربه به ادم میخوان بزنن واقعا اعتماد چرا اینقدر سخت شده 

خخخخخ واقعا این چه مصبیتیه که ما باید تو این مسائل باهم تفاهم داشته باشیم 😅😂😂  

😂چه گویم در جوابت واژه ای نیست

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
بچه ها اگه دوست دارین بیاین تو تلگ رام گروه بزنیم دور هم باشیم 😁😂😂😂😂😅😅 

تا گفتی همه متفرق شدیم😂

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
2790
2778
2791
2779
2792