2777
2789
عنوان

بچه ها شما چه جوری دوست جدید پیدا میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 81 پست
ارسو جون،تو الان با یکی تفاهم داری😁من حس میکنم با همشون تفاهم دارم😂با این همه تفاهم چه کنم😂

طبیعتا نمیشه خواستگاریه همه رف  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرسو من به فدای عکس و اسم کاربریت😍باز من دیدمت و دلم رفت😀😍

سر تا سر وجودتو عشقه 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
که چی دوست پیدا کنی ما ی زمانی هزار تاشو داشتیم یعنی میخاسیم بریم بیرون انقد شماره تو گوشی بود که ی ...

واقعا همه منافع طلب شدن ولی خب من عاشق تفریح کردن و بیرون رفتن هستم خیلی واسم سخته تنهایی 

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .
واااای خوشبحالت یکم از این احساساتت به ما قرض بده 😂😂

کدوم احساسات خواهر😂منظورم شماهایین😀با همه شما تفاهم دارم..

دایره اجتماعیم کوچیکه...رفیقای خنگم هنه ازدواج کردن رفتن..دیگه بعد از اونا یه ادم خوب پیدا نکردم برای دوستی😔

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
من سه تا دوس دارم از دانشگاه ولی هیچکدومشون اصفهان نیستن. یه چند تا دوس مجازی هم دارم ولی نمیدونم یک ...

واقعا دوستم شانس میخواد 😁😁😁

شما ماله اصفهانی ؟

منکه حوصله رفت وامدباهیچکسوندارم 😆انگارریشه زدم توخونه😂اگه میشدشوورموهم مینداختم بیرون کلاتنهاباشم ...

😁😂😂😂😂😂😂😂خخخخ واقعا خسته نباشی شما😅😂😁

منم دلم دوست جدید میخواد     ولی تو باشگاه اینا همه دوستای خودشونو دارند    

واقعا منم هرجا میرم همه دوستای خودشونا دارن 😕

کدوم احساسات خواهر😂منظورم شماهایین😀با همه شما تفاهم دارم.. دایره اجتماعیم کوچیکه...رفیقای خنگم هن ...

خخخخخ واقعا این چه مصبیتیه که ما باید تو این مسائل باهم تفاهم داشته باشیم 😅😂😂 

2790
2778
2791
2779
2792