2777
2789
عنوان

بچه ها شما چه جوری دوست جدید پیدا میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 81 پست
باید بیام خواستگاریت .. اینجوری نمیشه .. این حجم از تفاهم واقعا عجیبه    

خودت نمیای من که خیلی وقته میگم😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوست دارم چندتا رفیق پایه پیدا کنم انقد احساس تنهایی میکنم که نگو ولی نمیدونم چرا نمی تونم کلاس هم که میرم تمی تونم دوست پیدا کنم همشون باهمن من تنها

تو همان هوای دل انگیز صبحی که به خاطرش پنجره را باز گذاشته ام😚

که چی دوست پیدا کنی

ما ی زمانی هزار تاشو داشتیم یعنی میخاسیم بریم بیرون انقد شماره تو گوشی بود که یکی بالاخره باهامون بیاد

ولی الان فقط یدونه دوست مونده برام ۱۴ ساله باهم دوستیم

بقیه رفتن پی کارشون همه دنبال منفعتن دوست کجا بود اخه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خودت نمیای من که خیلی وقته میگم😆

کار ندارم خونه ندارم اسو پاسم بگیرمت تو هم میمونی تو امپاس .. دوست دارم ک میذارم با ارژنگ زندگانی بگذرانی  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
کار ندارم خونه ندارم اسو پاسم بگیرمت تو هم میمونی تو امپاس .. دوست دارم ک میذارم با ارژنگ زندگانی بگ ...

ارژنگم قد خودت آس و پاسه.عادت دارم😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

که چی دوست پیدا کنی ما ی زمانی هزار تاشو داشتیم یعنی میخاسیم بریم بیرون انقد شماره تو گوشی بود که ی ...

ماهم همینطوری بودیم دوره میذاشتیم .اماهمش بایدجمعشون میکردم؛دیگه بیخیالشون شدم وقتی دیدم حتی یه پیامم نمیدن😕

ارژنگم قد خودت آس و پاسه.عادت دارم😂

پ بیام ک حداقل سایه عشق رو بالا سرت داشته باشی  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من سه تا دوس دارم از دانشگاه ولی هیچکدومشون اصفهان نیستن. یه چند تا دوس مجازی هم دارم ولی نمیدونم یکیشون هست خیلی رو من حسادت میکنه😧 دیگه کمتر باهاشون میحرفم .دوس هم شانس میخاد😕

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
پ بیام ک حداقل سایه عشق رو بالا سرت داشته باشی    

بیا...بیا بالاسرم خیار هم بخور😁