2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

1824 بازدید | 18 پست

دیشب با همسرم بحثم شد و بحثمون که بالا گرفت بهش فحش ناموسی دادم اونم پاشد کتکم زد و منم فحشش دادم و باز اون میزد میگفت فحش بدی میزنم !

خب عصبانی بودم و گفتم بنظرتون کتک راهش بود اخه 

دو تا بچه دارم 

میخواستم برم شکایت و پزشک قانونی 

بچمم شیر خوره اس یکیش یکیشم ۵ سالشه 

آخه برم و بچه هامو ول کن ؟

فعلا نشستم ولی یه چشمم خونه یه چشمم گریه و متنفر شدم 

دارم دیوونه میشم

کتک اشتباست ولی حقیقت اینه اگه کسی به منم فحش ناموس بده کتکش میزنم هرچند اشتباست😐دیگه اون لحظه مغز ادم کار نمیکنه که درست و غلطو بسنجه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بجای بچه بازی و فحش دادن مشکلتونو‌ حل کنید خیلی ناراحت میشم وقتی می‌شنوم یه زن از شوهرش کتک میخوره، بخدا اگه مشکل دارید برید پیش مشاوره خانواده آخه ما ایرانیا فکر می‌کنیم هرکی میره پیش مشاور دیوونست‌ ولی راهش همینه کی میتونه به اندازه متخصص کمکتون کنه؟ ایشالا که مشکلاتت حل شه واقعاً ناراحت شدم

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

کارتون اشتباه بوده که فحش دادین 

کار همسرتون هم اشتباه بوده که کتک زدن

سعی کنید مشکلاتتون رو با صحبت حل کنید نه دعوا و جر بحث.

و فک نکنم کسی به خاطر یک بار کتک کاری بخواد طلاق بگیره 

شما دیدین همسرتون عصبانیه چرا دهن به دهنش گذاشتید میزاشتین آروم که شد با هم صحبت می کردین 

چرا فحش ناموسی دادی؟  ارزششو داشت؟

خون ب مغزم نرسید عصبی شدم  چون تو بحثو داد بیداد میگفت خفه شو لال شو اصلا جمع کن برو خونه ی مادرت فلان که منم عصبی شدم یه فحش دادم که پا شدو زد 

بدتر جری م کرد که فحش بدم داد بزنم و با اینکار بدتر زدش چندین تا 

بجای اینکه دعوا رو اروم کنی بدتر جو دادی

برا چی فوش ناموس میدی

فردا چجور میخوای تو صورت همسرت نگاه کنی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!