2821
2789
عنوان

دکتر زنان

83 بازدید | 18 پست

سلام من رفتم دکتر زنان آزمایش داده بودم چند ماه پیش برای بارداری و هم چنین کیست هم داشتم ۲ ماه قرصاش خوردم ولی روز به روز چاق تر شدم امروز رفتم  یه دکتردیگه  براش شرح حالم دادم پریودم عقب افتاده ولی هیچ ازمایشی ننوشت ببینه باردارم یا نه  و امپول باز شدن دادو فقط بهم قرص داد گفت برو ۳ ماه دیگه بیا وزنت کم کن الان نمیدونم چیکار کنم امپول بزنم برم یه دکتر دیگه   

ازمایش بارداری بده خیالت راحت شه

نه همین امپولاش بزن انشالله خوب شی

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی برام ننوشته فقط گف وزنت بیار پایین این حرفا در صورتی که من ۱۵ روز عقب انداختم 

خب هکین امپولا برای حبس قائدگی میدن معمولا یا بارداری یا پریود نمیشی که باید امپول بزنی

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
یعنی خودم سونو بنویسم واسه خودم مهر پزشک نمیخاد 

نه.برو سونوگرافی برات آزاد حساب میکنه😆بگو سونو از رحم میخوام فقط.هزینش بیشتر میشه که پول همون ویزیت دکتر درمیاد.تا بری دکتر بنویسه بعد بری سونو هزینش همون میشه.وقتت هدر نمیره فقط😉

یعنی خودم سونو بنویسم واسه خودم مهر پزشک نمیخاد 

وآسه تفسیر سونو هم ک فارسی می‌نويسن.دکتر نمیخواد ببری بزن گوگل ببین چه مشکلاتی داری.اگه نه هم ک میتونی ببری دکتر نشون بدی بهت دارو بده.

نه.برو سونوگرافی برات آزاد حساب میکنه😆بگو سونو از رحم میخوام فقط.هزینش بیشتر میشه که پول همون ویزیت ...

اهان یه لحظه خودمم موندم آخ نوشتی بزن گوگل  باش عزیزم ممنون از راهنماییت  

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز