2777
2789
عنوان

زنش فهمیدههه

278 بازدید | 25 پست

چند وقت پیش یه پسره تو خیابون شماره داد بهم همون موقع تاپیک زدم عکسشم گزاشتم 

چند روزی حرف زدیم خوشم نیومد ازش دیگه جوابشو ندادم

حالا چند روز بود یه نفر زنگ میزد بهم امروز برداشتم داد بیداد که چرا زنگ میزنی میبینم یه زنه میگه من شمارتو از گوشی شوهرم پیدا کردم میگم شوهرت کیه میگه فلانیه اسم همین پسره رو گفت 

حالا زنگ زد پسره میگه زن ندارم گفتم پس من میگم اره دوستیم گفت بگو دوست دختر قدیمه میخواد داستان درست کنه برام ولی بگو

دستام داره میلرزه دارم دیونه میشمممم چه غلطی بکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکه تموم کردی

دیگه چراشماره پسرروداشتی هنوز

پسره یه دستی زده بهت

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چرا با هر کی از راه میرسه دوست میشین یذره ارزش قائل بشین واسه خودتون

انگارمسابقه است

هرکی دوست بیشتری داشته باشه برنده است

نمیدونن چه احساس حقارت وحشتناکی بعدابراشون پیش میاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

کلا‌ جواب هیچ کدوم و نده و تامام

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دوست دختر قدیمی چجوری شماره شما رو از گوشیش برداشت اخه

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم