2777
2789
عنوان

هفته 6 بارداری

321 بازدید | 14 پست

من برحسب پری فردا 6 هفتم تموم میشه.شماها ک تو این هفته ها هستین یا بودین زیر شکمتون سفت و قلمبه نشده بود احساس میکنم رحمم یکم بزرگ شده میترسم پوچ باشه لکه بینی ندارم یعنی شیاف استفاده میکنم بخاطر دوتاسقط قبلیم.بتام پایین بود و حدود 85درصد رشد میکرد هر48ساعت دکترم گفت بتات خوبه امکان داره لقاح دیر بوده آخه هفته 5ام ک بتام 650بود با سونو واژینال چیزی ندید دکترم نگرانم توروخدا راهنماییم کنید 

عزیزم منم فردا 6هفته م میشه

منم خیلی استرس دارم

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاالله مشکلی نباشه و نی نی ات سالم باشه.قلبشم مثل ساعت بزنه.

ممنونم عزیزم برام دعا کن همش استرس خارج رحم و پوچ اینا دارم هنوز نتونستم ذوق بی بی و آزمایش مثبت و شیرینیشو بچشم.

الهی ک هیچ مشکلی نداشته  باشی و نینیت صحیح و سالم باشه دوستم

مرسی عزیزم بخدا موندم مادرا و مادربزرگای ما با اونهمه کمبود امکانات و بچه های قد و نیمقد چطور حاملگی راحت و سالمی داشتن اونوقت ماها در حسرت شنیدن صدای قلبشیم

سلام عزیزم خوبی؟

سلام آبجی مرسی شما خوبی😘

نی نی چطوره

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
ممنونم عزیزم برام دعا کن همش استرس خارج رحم و پوچ اینا دارم هنوز نتونستم ذوق بی بی و آزمایش مثبت و ش ...

الهی بمیرم برات منم دو تا سقط داشتم یکیش قلبش ایستاد یکی پوچ بود این ماه اقدام بودم بعد از شش ماه که از سقطم رد شده. به خدا منم می ترسم نمی دونم بی بی چک مثبت می بینم باید خوشحال بشم یا نگران دو سقط قبلی خیلی روانیم کرده. 

خدا به هممون صبر بده این دعای از ته دل یک زجر کشیده مثل خودت هست فقط همین کار از دستم برمی یاد برات. ایشالله اینو سالم بغل کنی.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

الهی بمیرم برات منم دو تا سقط داشتم یکیش قلبش ایستاد یکی پوچ بود این ماه اقدام بودم بعد از شش ماه که ...

منم از ته دل برات حاملگی راحت و بی خطر و نی نی تپلی مپلی آرزو میکنم دوست خوبم