2777
2789
عنوان

مسکن مهر

100 بازدید | 8 پست

بلاخره امروز بعد از ۱۲ سال خونه‌ی خواهرم رو تحویل گرفتیم البته چند ماه پیش خونه رو داده بودند ولی تحویل موقت،چند روز پیش رفتیم بدهی‌ش رو دادیم و تحویل قطعی گرفتیم.تو این چند سال سه تا خونه عوض کردیم چون پیشرفت فیزیکی نداشت البته یکم نواقص داره الانم یک ساله دستِ مستاجر.انشالله اونایی که مستاجر هستند صاحب خونه بشن.مستاجری سخته چون خودمون تجربه‌ش رو داشتیم.آرامش و امکاناتی که آدم خونه خودش داره تو خونه‌هایی استیجاری نداره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا ۱۲سال طول کشید؟

چون چند تا خونه عوض کردند تا این خونه رو بهمون دادند اون خونه‌های دیگه پیشرفت فیزیکی نداشت 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

مبارکتون باشه دعا کن منم وام ازدواج بگیرم یه واحد مسکن مهر بتونم بخرم😍 اما چرا اینقدر طول کشیده برا ...

سلامت باشید.انشالله.چون چند تا خونه عوض کردند اون خونه ها پیشرفت فیزیکی نداشت ما رو جایگزین این خونه‌ی فعلی کردند

چون چند تا خونه عوض کردند تا این خونه رو بهمون دادند اون خونه‌های دیگه پیشرفت فیزیکی نداشت 

مهندس هاشون ،بی عرضه بودن پس

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مهندس هاشون ،بی عرضه بودن پس

نمیدونم پیمانکار این خونه که تحویل گرفتیم همش می‌گفت شرکت عمران بودجه نداره که به ما پول بده خونه‌ها رو سریع تحویل بدیم.

خداروشکر انشالله به خوشی توش زندگی کنید❤️

سلامت باشید.انشالله شما هم بزودی صاحب خونه بشید