2821
2789
عنوان

یه لحظه بیایید

55 بازدید | 9 پست

سللام میخوام در مورد یه چیزی باهاتون حرف بزنم که فقط ازم نپرسید که کیه فقط میتونم بگم که  یه ادم معروفه 

الان یه چهار ماهی میشه که شناختمش و الان حدود دوماه میشه یه حسی بهش دارم جوری که عکسش رو میبینم گریم میگیره صداش رو میشنوم ارامش میگیرم و الان حدود چند وقتی میشه که روش حساس شدم وقتی کسی درمورش چیزی بگه من دوست نداشته باشم خیلییی شدید اعصبانی میشم 

از اینکه دخترم متنفرم شدم چون نمیتونم بغلش کنم 

احساس میکنم دیونه شدم همش حس میکنم جلوم نشسته و باهاش حرف میزنم  حس میکنم وقتی نفسم رو میخوام بیرون بدم با یه غم بزرگ و داغی بیرون میدم انگار یکی قلبم رو محکم گرفته و ول نمیکنه خیلی افسرده شدم دیگه دلم نمیخواد بیرون برم فقط دلم میخواد چراغ هارو خاموش کنم و هندزفری بزنم و اهنگ گوش کنم و بهش فکر کنم یه موقع میشه که دارم درس میخوانم یه دفه یادش میوفتم و میبینم که  از گوشه چشمم داره اشک میاد 

اینم بگم که من از نزدیک ندیدمش و از خودم ۱۲ سال بزرگ تره و اولین پسریه که اینجور وابسته شدم به نظرتون این حسی که دارم چه حسی یه ؟؟

این حرف هایی که زدم وقت نیمی از غم منه چون واقعا حس واقعی رو نمیتونم توی نوشتن بگم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰