hamishesabaz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2705 عنوان مادرشوهرم 197 بازدید | 14 پست هرچی خواست بهم گفت منت کرد بچه دوم ناخواسته شد گفت دردسر منه خیلی حرفا بهم زد کاری کرد رفتم دستگاه جلوگیری گذاشتم با چه دردی تازه همشم من مقصر بودم میگه مواظب نبودی اما اگه اینعدفعه بچه بشه پامو خونش نمیذارم میگم تقصیر پسرته که همین طوری میریزه تو 1403/03/27 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taghchebala عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 10352 واااا بگو من مراقب نبودم؟باید مرد حواسشو جمع کنه دیگه بعدم چقد اجازه دخالت میدین بهش قشنگ توضیح بده بگو کار شب منو همسرم هم باید از شما اجازه بگیرم؟
خداییااااا عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6740 آخ اسمشو نیار که همین الان گیر بیخود داده اومدم خونه دارم حرص میخورم.اه اه اه یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
hamishesabaz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2705 والابخدا درسته کمکم میکنه اما منتمم میکنه خسته شدم تازه کهنه میشستم تاپیروز آنقدر زار زدم بابام برام یه مدته مای بیبی میگیره واسه بچه تازه بارداری پشت سرهم والا اینا فکر میکنن همه چی پوله نمیگین داغونم جسمی وروحی مادرشوهرم سر دخترم گفت اگه حرف کسیو گوش کنی وسقط کنی میفرسمت خونه مادرت وطلاق
hamishesabaz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2705 واااا بگو من مراقب نبودم؟ باید مرد حواسشو جمع کنه دیگه بعدم چقد اجازه دخالت میدین بهش ... تو کار همه دخالت میکنه چون همه جا هست مجبورم تحملش کنم اما اینعدفعه بچه بشه من میدونم واینا
taghchebala عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 10352 تو کار همه دخالت میکنه چون همه جا هست مجبورم تحملش کنم اما اینعدفعه بچه بشه من میدونم واینا قبل اینکه بچه بشه حرفتو بزن و ریشه دخالت کردنشو از جا بکن هواله نده برا بعد یکبار برای همیشه بشور بذارش کنار یعنی چی که اجازه میدین به همین راحتی تو مسائل زناشویی تون هم دخالت کنن
hamishesabaz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2705 تازه زنگ زد امروز فردا بیاین خونمون دوروز بمونین به شوهرم گفتم نمینونم تازه به شوهرم گفتم شارژ بگیر برام نگرفت الان چجوری بگم بی بی بگیره
hamishesabaz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2705 قبل اینکه بچه بشه حرفتو بزن و ریشه دخالت کردنشو از جا بکن هواله نده برا بعد یکبار برای ... وقتی شوهرمم بهش گفت اجازه نداری دخالت کنی این همین طور ادامه میده چی بگم البته شوهرم پشتشه
hamishesabaz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2705 قبل اینکه بچه بشه حرفتو بزن و ریشه دخالت کردنشو از جا بکن هواله نده برا بعد یکبار برای ... تالان دیگه بچه شده