2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

197 بازدید | 14 پست

هرچی خواست بهم گفت منت کرد بچه دوم ناخواسته شد گفت دردسر منه خیلی حرفا بهم زد کاری کرد رفتم دستگاه جلوگیری گذاشتم با چه دردی تازه همشم من مقصر بودم میگه مواظب نبودی اما اگه اینعدفعه بچه بشه پامو خونش نمی‌ذارم میگم تقصیر پسرته که همین طوری میریزه تو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والابخدا درسته کمکم میکنه اما منتمم میکنه خسته شدم تازه کهنه میشستم تاپیروز آنقدر زار زدم بابام برام یه مدته مای بی‌بی میگیره واسه بچه تازه بارداری پشت سرهم والا اینا فکر میکنن همه چی پوله نمیگین داغونم جسمی وروحی مادرشوهرم سر دخترم گفت اگه حرف کسیو گوش کنی وسقط کنی میفرسمت خونه مادرت وطلاق 

واااا بگو من مراقب نبودم؟ باید مرد حواسشو جمع کنه دیگه  بعدم چقد اجازه دخالت میدین بهش  ...

تو کار همه دخالت میکنه چون همه جا هست مجبورم تحملش کنم اما اینعدفعه بچه بشه من میدونم واینا 

تو کار همه دخالت میکنه چون همه جا هست مجبورم تحملش کنم اما اینعدفعه بچه بشه من میدونم واینا 

قبل اینکه بچه بشه حرفتو بزن و ریشه دخالت کردنشو از جا بکن 

هواله نده برا بعد 

یکبار برای همیشه بشور بذارش کنار 

یعنی چی که اجازه میدین به همین راحتی تو مسائل زناشویی تون هم دخالت کنن 

قبل اینکه بچه بشه حرفتو بزن و ریشه دخالت کردنشو از جا بکن  هواله نده برا بعد  یکبار برای ...

وقتی شوهرمم بهش گفت اجازه نداری دخالت کنی این همین طور ادامه میده چی بگم البته شوهرم پشتشه