هرچی خواست بهم گفت منت کرد بچه دوم ناخواسته شد گفت دردسر منه خیلی حرفا بهم زد کاری کرد رفتم دستگاه جلوگیری گذاشتم با چه دردی تازه همشم من مقصر بودم میگه مواظب نبودی اما اگه اینعدفعه بچه بشه پامو خونش نمیذارم میگم تقصیر پسرته که همین طوری میریزه تو
قشنگ توضیح بده بگو کار شب منو همسرم هم باید از شما اجازه بگیرم؟
موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋
تو کار همه دخالت میکنه چون همه جا هست مجبورم تحملش کنم اما اینعدفعه بچه بشه من میدونم واینا
قبل اینکه بچه بشه حرفتو بزن و ریشه دخالت کردنشو از جا بکن
هواله نده برا بعد
یکبار برای همیشه بشور بذارش کنار
یعنی چی که اجازه میدین به همین راحتی تو مسائل زناشویی تون هم دخالت کنن
موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋