2777
2789

ماکارونی فرمی

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خدا برای ابله مرغون چی خوبه غذا چی باید بدم بچم😭😭😭😭😭😭😭

فقط سرخ کردنی و غذاهای چرب ندی که اوضاعش بدتر میشه

چندسالشه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

مرغ 

گوشت 

برنج

حبوباتزیاد خوب نیست

تخم مرغ نده

غذاها و خوداکی های طبع خنک

کاهو سکنجبین گرمک و طالبی و هندونه عالین

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وای دلم کشید لعنت به تهوع بارداری

عزیزم🥺

کدوم شهری؟ اگه همشهری هستیم برات بیارم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

غذاهای نرم  و کمی چرب درست کن که سری قل بخوره بره پایین😓 مثل دمپخت گوجه

سوپ مرغ

سوپ بلدرچین

اصلا هرچی که نرمه مثلا توی اب مرغ و اب گوشت کمی برنج نیم دونه بریز و بپز

اخه ممکنه توی گلوشون هم ابله زده باشه و نتونن خوب قورت بدن

نون و پفک میقولم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣