2777
2789
چطوری معدمو خشک کنم؟اب نخورم یعنی؟ مشکل همینه همیشه گرممه و فک کن فقط آب و شربت و دوغ خوردم امروز.ه ...

وقتی باردارمیشی بخاطراینکه بدن بچه روپس نزنه کمی کم کارمیشه

بخصوص کبدوکلیه وصفرا

پس آب به درستی دفع نمیشه

اگرخیلی تشنه شدی بانیی۲قورت بخور

میوه وچای وآب وآبمیوه ودوغ وغداهای آبکی ممنوع

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره منم منتظرم مادرشوهر خواهرشوهرم زنگ بزنن بهشون بگم تهوع دارم هیچی نمیتونم بپزم اونا هم مثلاً امش ...

والله منم دلم میکشید ولی متاسفانه شهر غریب زندگی میکنم و سر بارداری هام با اینکه همش استراحت بودم ولی خودم غذا میپختم

طفلک پسرم و شوهرم هرچی اماده میکردم میخوردن😂هر دوروز یه بار غذا میپختم که با بوی غذا اذیت نشم

والله منم دلم میکشید ولی متاسفانه شهر غریب زندگی میکنم و سر بارداری هام با اینکه همش استراحت بودم ول ...

ارع فک کن شوهر من به زور غذا درست میکردم ادا در میاره این چیه فلان(خیلی بد غذاست)

دیگه درست نکردم 😂 گفتم برو خونه مامانت بخور برا منم بیار