2777
2789
عنوان

وای خیلی حالم بده

85 بازدید | 5 پست

من کلاس نهمم امتحان نمونه ثبت نام کردم میدونم قبول نمیشم و وقتی به امتحان فکر میکنم استرس میگیرم در صورتی که اصلا ادم استرسی نیستم من دوستمم ثبت نام کرده یکم درسش از من بالاتره نمیدونم شایدم نباشه معدل تکوینی من شد 19/5 اون شد 19/77 البته اون مدرسه غیرانتفاعی میره خیلی بهشون کمک میکنن خودش بهم گفت احساس میکنم اگه اون قبول بشه و من نشم تحقیرم میکنه برای همین حس بدی دارم من ادمی هستم اگه یکی درسش از من پایین تر باشه انگیزه میگیرم و چند نفر بهم گفتن جو مدارس خاص خیلی بده همه سعی دارن تورو زمین بزنن و حسادت میکنم من مدرسه شاهد میرفتم دقیقا همینجوری بود و برای همین از اونجا رفتم حالا به نظرتون امتحان بدم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان کسی که آرزوی تیزهوشان رو داشت و ۳ سال درس خوندم میگم که اعصابت به فنا میره. کمال گرا میشی و میشی یه آدم افسرده و زودرنج...

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

اتفاقا من دبیرستان رو نمونه دولتی خوندم بچها بشدت زرنگ بودن و از این بابت من همیشه حسودیم میشد ک مگه من چیم با اونا فرق داره اونام ی آدمن ک منم ی ادمم! تنها تفاوت ما تو تلاش کردن ماست سعی کن همیشه کوچیک ی جمع بزرگ باشی تا بزرگ ی جمع کوچیک

امیدوارم هرجا هستی موفق باشی

👶🏻🫀🌱