2777
2789

چیکارکنم بنظرتون بی بی چک ام منفی شد ولی خبری از پری شدن نمیاد فقط یکسره دمای بدنم بالاعه وخستم وخوابم میاد اصلا نمیتونم بشینم همش دراز میکشم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم 

دارو داد بم ولی هنوزم نشدم😑

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️ 

این چیزا برا من طبیعیه همش پریودم عقب جلو میشه کیست یا تنبلی نداری؟

نه همیشه انقد عقب نمینداختم مگر قرص می‌خوردم !الان این ماه نه قرصی چیزی عقب انداختم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۳

شاید بارداری یا کیست داشته باشی ،یه آزمایش خون بارداری بده ،اگه منفی بود ببر دکتر برات سونو و آزمایش بنویسه .انقدر دست دست نکن .شاید خدای نکرده که احتمالش خیلی کمه بخوای یائسگی زودتر بگیری ،اینجا بدون آزمایش و سونو،حتی اگه دکترم باشیم چی بگیم آخه

شاید بارداری یا کیست داشته باشی ،یه آزمایش خون بارداری بده ،اگه منفی بود ببر دکتر برات سونو و آزمایش ...

مگ تو سن کم میشه

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️