2777
2789
عنوان

سوسک بزرگ

114 بازدید | 13 پست

دوستان  دوماهه اومدم این خونه/ تازگی چندروز پیش یک سوسک بزرگ دیدم واقعا بزرگه و چندش و جوری حرکت میکنه که انگار یک جت  داره حرکت میکنه اینقدررر سریع قایم میشه و زرنگه که حد نداره تا یک ادم ببینه سریع فرار میکنه!!!) ومیره جایی قایم میشه که نمیفهمی کجاس!!! اون روز اونو کشتم/ تا سه چهارشب بعدش دوباره  یکی عین همون دیدم! اینبار رفتم امحا خریدم خمیر با سم کامن/ زدم/ ودوروز  برقارو روشن گذاشتم/ امروز یکهو برقا خاموش بود یکهو دیدمش:!! گفتم این چرا نمردهههه؟!!! حالا نمدونم همونه یا جدیده! فکر کنم همونه!!!! بعضیا میگن این بزرگا از حمام دستشویی هست اما حمام دستشویی من که سر اون چاهک هاش درب داره که!! مگه میتونن اون درب پلاستیکی و کنار بزنن وبیان؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذا به دغدغه هات یه چیزی اضافه کنم

۱. از سوراخای ۹ میلی متری هم رد میشن

۲. اگه سرشون رو له کنی نمیمیرن. اونا بدون سر هم زنده میمونن و درنهایت از بی آبی میمیرن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 
بذا به دغدغه هات یه چیزی اضافه کنم ۱. از سوراخای ۹ میلی متری هم رد میشن ۲. اگه سرشون رو له کنی نمی ...

عوضیا حالم بد میشه ازشون🤣مخصوصا بزرگ ها چندش! پس باید درب پلاستیکی چاهک حماو اینهارو محکم تر ببندم و درز کوچولوهارم بگیرم با پلاستیکی چیزی/ خاک برسرشون/ خونه قبلیم یک دونه هم نبود/ با اینکه این خونه الانم نوساز تره!! 

بذا به دغدغه هات یه چیزی اضافه کنم ۱. از سوراخای ۹ میلی متری هم رد میشن ۲. اگه سرشون رو له کنی نمی ...

اگه مثل جت فرار نکنه  فقط به سرش  نمیزنم که   تا له نکنم و نگه غلط کردم فایده نداره🤣🤣🤣🤣

عوضیا حالم بد میشه ازشون🤣مخصوصا بزرگ ها چندش! پس باید درب پلاستیکی چاهک حماو اینهارو محکم تر ببندم ...

هعی از سوسک خاطرات خوبی ندارم

توی حشره ها از سوسک و هزارپا فقط میترسم. سم بزن دور و بر خونتون 

هعی از سوسک خاطرات خوبی ندارم توی حشره ها از سوسک و هزارپا فقط میترسم. سم بزن دور و بر خونتون 

یکی مگه هس که از سوسک خاطره خوبی داشته باشه؟ 🤣عوضی ان/ من هروقت میبینمش اینقدررر میترسم و کینه میگیرم ازش که میگم کجایی بیا بیرون قایم نشو ترسوووو بیااااا🤣🤣🤣🤣وقتی هم دمپایی میزنم روشون  وقتی مرده   بازم میزنم دمپایی تا پودر میشه کلا🤣بسکه کینه دارم ازشون چون واقعا میترسم

یکی مگه هس که از سوسک خاطره خوبی داشته باشه؟ 🤣عوضی ان/ من هروقت میبینمش اینقدررر میترسم و کینه میگی ...

من که جرئت نمیکنم اصلا نزدیکش شم 

جیغ میکشم و فرار 

فقط یه بار از دور روش اسپری سم پاچیدم 

اولین باری بود و آخرین بار که تو خونه تنها سوسک کشتم

من که جرئت نمیکنم اصلا نزدیکش شم  جیغ میکشم و فرار  فقط یه بار از دور روش اسپری سم پاچید ...

از دور🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همون دور وایسا🤣حق داری گلم/ حیف که همین ظهری فرار کرد مثل قرقی/ وگرنه میکشتمش/ الانم برق سالن و روشن گذاشتم مجدد کامن زیاااد ریختم!! تا بلکم بتمرگه سرجاش نیاد فعلا بیرون که مگر دستم به اون چندش نرسه

از دور🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همون دور وایسا🤣حق داری گلم/ حیف که همین ظهری فرار کرد مثل قرقی/ وگرنه میکشت ...

باز خوبه میری بکشیش 

من میبینم زهرم میترکه 

باز خوبه میری بکشیش  من میبینم زهرم میترکه

زهره منم میترکه/ ولی تا نکشی فایده نداره اینجوری قایم میشه مجدد میاد/ فقط حیف که سریع راه میره و رفت قایم شد/ اخ که جرات کنه بیاد بیرون/ من میدونم و اون/ اصلا به خونه ربطی نداره خونه قبلی من بیشتر مستعد سوسک بود اما یک دونه نبود اما اینجا که نوسازو خیلیییی بهتره   سوسک دیدم!!!