2777
2789
عنوان

برای تبخال چیکار کنم خیلی زود خوب شه

35617 بازدید | 20 پست

سلام تورو خدا بگید چیکار کنم فردا شب خواستگار دارم رو لبم تبخال زدم چی بزنم سریع نتیجه بده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من این کارو میکنم زود خوب میشه 

با یه سوزن تمیز ی کم  پوست تبخالمو میکنم .تا اگه اب داده خالی بشه .بعد ی سیر رو از وسط نصف میکنم میزارم روش تا سوزش بگیر این کارو هر دو ساعت انجام بده زود خوب میشه 

خدا جونم ...شکرت  ازت ممنونم             اللهم صلی علی محمد وآل محمد ❤

من این کارو میکنم زود خوب میشه  با یه سوزن تمیز ی کم  پوست تبخالمو میکنم .تا اگه اب داده ...

این خیلی وحشتناک و خطرناکه

چون اون مایع توی تبخال اگر به جای دیگه بزنه باعث میشه اون قسمتام تبخال بزنه 

من این کارو میکنم زود خوب میشه  با یه سوزن تمیز ی کم  پوست تبخالمو میکنم .تا اگه اب داده ...

تبخال ویرووسیه پخش میشه خطرناکه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

رب انار بزار روش تا پاك شد باز بزار روز خواستگاري منم اينجور شده بودم تازه من صبح خواستگاري بود و وقت نداشتم اينكارو كردم تا غروب خيييييليييييي بهتر شد و ي كوچولو شد ك با كرم محو شد اصلا

اصلا اسیكلوویر نزن،خشك میشه،منم خواستگاریم تبخال داشتم

همین الان یخ بذار روش

یك ربع

دو ساعت بعد یخ بذار ی رب

عصرم برو قطره سالویا بخر بزن روش،هر اساعت

عالیه

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

سیب رنده شده رو با کمی عسل مخلوط کن بذار رو تبخال خیلی خوبه

رویای ما به حقیقت پیوست، قلبهای ما به هم پیوست و زندگی آغاز شد،به تو رسیدم در اوج آسمان عشق،این بود قصه ی من و تو و سرنوشت تو آمدی و دنیا مال من شد،همه ی انتظار و دلتنگی ها و غصه ها تمام شد،تو آمدی و عشق آمد و پیوند ما در کتاب عشق ثبت شد،باور نداشتم مال من شده ای،لحظه ای به خودم آمدم و دیدم همه زندگی ام شده ای،عشق معجزه نیست، حقیقتی ست در قلب ها که پنهان است،به پاکی عشق، به لطافت با تو بودن... ما با هم آمده ایم که به همه ثابت کنیم معنای عشق واقعی را❤️❤️

اگه الان میتونی برو داروخونه بخر عصاره سالویا رو

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
رب انار بزار روش تا پاك شد باز بزار روز خواستگاري منم اينجور شده بودم تازه من صبح خواستگاري بود و وق ...

دقیقا وسط لب بالاییم زده گریههه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

من كل لب بالام زده بود

داغون