2777
2789
عنوان

برای خودسازی . . .

804 بازدید | 24 پست

برای خودسازی و بهترین ورژن و شخصیت خودتون چه کارایی انجام دادین؟ چ چیزارو حذف کردین چه اخلاقا و خصوصیتایی توی خودتون ایجاد کردین چه عادتای بدی رو کنار گذاشتین یا میخاین بزارین و جایگزین کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از فسق و فجورها رو حذف کردم، حالا نماز میخونم و مسجد میرم و رابطم با خدا خیلی خوب شده

رژیم غذاییمو اصلاح کردم خیلی خوب شده، اگر فضای مجازی و گوشی و لپ تاپ و تی وی رو هم خیلی تا خیلی کمتر کنم و ورزش رو شروع کنم دیگه راضی ام از خودم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

میخوام اعتماد بنفسمو بالاتر ببرم..

این که تا جااایی که میتونم خودمو زندگیمو باکسی مقایسه نکنم..

واین جمله روسرلوحه زندگیم کردم (بودی خوش،نبودی خوش تر)🙂

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
چطوری 

کلی کتاب خوندم پادکست گوش دادم راهکارایی که توی کتابا نوشته بود رو انجام دادم حدودا یه سال و نیم میشه که دارم روش کار میکنم و الان حس میکنم حالم خیلی بهتر شده 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

کلی کتاب خوندم پادکست گوش دادم راهکارایی که توی کتابا نوشته بود رو انجام دادم حدودا یه سال و نیم میش ...

مثلا بیرون میری ارایش میکنی یا اگه نکنی و ب خودت نرسی حس بدی نداری

مثلا بیرون میری ارایش میکنی یا اگه نکنی و ب خودت نرسی حس بدی نداری

ببین من اینطوری بزرگ شده بودم که اصلا اهل آرایش نبودم یا مثلا لباسام تا تیکه پاره نمیشد لباس جدید نمیخریدم و کلا توی این موارد خیلی ضعیف بودم 

اما الان فهمیدم که همین آرایش یا لباس شیک و مرتب بهم حس خوبی میده واقعا اعتماد بنفس میده بهم ولی اگه گاهی به خودم نرسم  حس قبلی (فک میکردم خیلی زشتم و بقیه چجوری منو تحمل میکنن) رو ندارم تاپیک های آرتمیس و دختر گرانبها هم خیلی مفید بود برام 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

کلی کتاب خوندم پادکست گوش دادم راهکارایی که توی کتابا نوشته بود رو انجام دادم حدودا یه سال و نیم میش ...

چه پادکست هایی مصلا منم ندارم اصلا 

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️
چه پادکست هایی مصلا منم ندارم اصلا 

یکی دو تا از دوره های سوده هروی رو گرفتم و چندین و چندبار همشو گوش دادم از روش جزوه نوشتم پادکست صلح درون سپهر خدابنده (این خودش 100 و خورده ای قسمته) کتاب صوتی هم زندگی خود را دوباره بیافرینید ، هنر خوب زندگی کردن دیگه همینا رو فعلا یادمه