2777
2789
عنوان

برای خودسازی . . .

659 بازدید | 24 پست

برای خودسازی و بهترین ورژن و شخصیت خودتون چه کارایی انجام دادین؟ چ چیزارو حذف کردین چه اخلاقا و خصوصیتایی توی خودتون ایجاد کردین چه عادتای بدی رو کنار گذاشتین یا میخاین بزارین و جایگزین کنین 

قند و کم کردم

مهارت یاد میگیرم مخصوصا زبان های مختلف

قراره باشگاه برم و چندتا کلاس عملی دیگه 

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی از فسق و فجورها رو حذف کردم، حالا نماز میخونم و مسجد میرم و رابطم با خدا خیلی خوب شده

رژیم غذاییمو اصلاح کردم خیلی خوب شده، اگر فضای مجازی و گوشی و لپ تاپ و تی وی رو هم خیلی تا خیلی کمتر کنم و ورزش رو شروع کنم دیگه راضی ام از خودم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

میخوام اعتماد بنفسمو بالاتر ببرم..

این که تا جااایی که میتونم خودمو زندگیمو باکسی مقایسه نکنم..

واین جمله روسرلوحه زندگیم کردم (بودی خوش،نبودی خوش تر)🙂

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
چطوری 

کلی کتاب خوندم پادکست گوش دادم راهکارایی که توی کتابا نوشته بود رو انجام دادم حدودا یه سال و نیم میشه که دارم روش کار میکنم و الان حس میکنم حالم خیلی بهتر شده 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

کلی کتاب خوندم پادکست گوش دادم راهکارایی که توی کتابا نوشته بود رو انجام دادم حدودا یه سال و نیم میش ...

مثلا بیرون میری ارایش میکنی یا اگه نکنی و ب خودت نرسی حس بدی نداری

مثلا بیرون میری ارایش میکنی یا اگه نکنی و ب خودت نرسی حس بدی نداری

ببین من اینطوری بزرگ شده بودم که اصلا اهل آرایش نبودم یا مثلا لباسام تا تیکه پاره نمیشد لباس جدید نمیخریدم و کلا توی این موارد خیلی ضعیف بودم 

اما الان فهمیدم که همین آرایش یا لباس شیک و مرتب بهم حس خوبی میده واقعا اعتماد بنفس میده بهم ولی اگه گاهی به خودم نرسم  حس قبلی (فک میکردم خیلی زشتم و بقیه چجوری منو تحمل میکنن) رو ندارم تاپیک های آرتمیس و دختر گرانبها هم خیلی مفید بود برام 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

کلی کتاب خوندم پادکست گوش دادم راهکارایی که توی کتابا نوشته بود رو انجام دادم حدودا یه سال و نیم میش ...

چه پادکست هایی مصلا منم ندارم اصلا 

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️
چه پادکست هایی مصلا منم ندارم اصلا 

یکی دو تا از دوره های سوده هروی رو گرفتم و چندین و چندبار همشو گوش دادم از روش جزوه نوشتم پادکست صلح درون سپهر خدابنده (این خودش 100 و خورده ای قسمته) کتاب صوتی هم زندگی خود را دوباره بیافرینید ، هنر خوب زندگی کردن دیگه همینا رو فعلا یادمه