2777
2789
عزیزم راجع به من چی حس میکنی شوهرم اشتی میکنه 

جدیدا خیلی دعوا میکردین باهم؟ 

ببین دوست داره فقط بعضی از رفتارات اذیتش میکنه بخاطر همینم زیاد دعوا دارین

تو زندگیتون دخالت میکنن؟؟ 

زود اشتی میکنین 

این فقط ی حسه ها زیاد جدی نگیر🤍

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی بهم پیام میده عشقم؟ براش مهمم؟

شاید چند هفته دیگه 

متوسط

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
جدیدا خیلی دعوا میکردین باهم؟  ببین دوست داره فقط بعضی از رفتارات اذیتش میکنه بخاطر همینم زیاد ...

ممنون ازراهنماییت دعام کن نگران بچه هامم دلتنگشونم  شدیددخالت میکنن انشاالله خدادلت روشادکنه به حق این روز💓💞💞💞باوجوددخالتااشتی میکنه خدارحم کنه؟

فقط خدا❤️❤️❤️
قربونت برم خدادلت روشادکنه پس چراکش میده ؟؟؟

ازت دلخواه بهتره از دلش در بیاری

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
کی ازدواج میکنم؟ 

پیشگو نیستم

شاید چند سال دیگه 

اشتی نمیکنه عزیزم  ازت بدش میاد

سآل دیگه پزشکی قبول میشم ؟ 

دکتر م‌   به نظرش من چطور دختری هستم ؟ کراش داره روم ؟‌

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اره به زودی

کدوم یکی ازمونم در نهایت قبولم. 

آموزگاری ک مصاحبشم رفتم ولی نتایج نیومده 

کیفیت بخشی آمده ولی مصاحبش هنوز شروع نشده 

اموزگاری یا کیفیت بخشی؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم