عزیزم حیف جوونیت هست اینقد دنبال شوهرت نباش ولش کن میدونم بچه داری سخته اما این آقا تا تورو از دست نده قدر تورو نمیدونه وقتی تو همش کوتاه میای ایشون خودشو حیلی دست بالا میگیره و جوگیر میشه و بدتر شمارو له میکنه اینجوری لذت میبره تو بیا و اینبار تو شروع کننده طلاقت باش بهش پیام بده با این متن
سلام توی این چند سال خیلی کوتاه اومدم تا زندگیم خراب نشه اما نشد و منم سنی ندارم که بخام روزای خوش زندگیم رو اینجوری بگذرونم و نیاز به همدم و عشق دارم و زودتر اقدام کن و تموم کنیم
این پیامت اونو به خودش میاره ،نترس از هیچی اون طلاقت نمیده عزیزم
و دعای حرز امام جواد بنداز گردنت دعا گرفتن براتون اونو باطلش کن و سوره واقعه رو بخون و هدیه کن به روح شهید ابراهیم هادی و نیت کن مهر تو رو دوباره به دل همسرت بندازه
اما خودت در ظاهر بگو من دیگه نمیخامت
نترس از هیچی استوریایی بزار که تحریکش کنی غم نزار
همسرت درسته شیطنت داره و تنوع طلبه اما جادوش کردن یجوری باطل کنین پیش سید برین پیش دعا نویس نرید
حرف بچه هاتم شد بگو نمیخامشون دو روز زندگی دارم نیازهایی دارم خسته شدم از بس منت تورو کشیدم که یبار بهم محبت کنی نیاز دارم منم پس زودتر از زندگیم برو بیرون تا منم به آزامش برسم
بزار حس کنه تورو کامل از دست داده
اگه گفت بیا توافق کنیم بگو من زندگیمو میکردم تو میخای طلاق بدی پس زودتر کاراشو کن تخمشو داشته باش و سر حرفت باش فقط تمومش کن گورتو گم کن خدافظت
اینجو بحرف اوکی؟؟؟؟
بی تابی نکنیاااا ضعف خودتو نشون نده بزار به پست و پات بیوفته که برگرد