2777
2789
 ینی کسی ک تند تند فازش عوض میشه. .

همه رو درست گفتی ،❤️

تند تند نه البته

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
همه رو درست گفتی ،❤️ تند تند نه البته

💖تند تند یعنی مثلا یه روز یه جوریه روز بعد یه جور دیگه

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💖تند تند یعنی مثلا یه روز یه جوریه روز بعد یه جور دیگه

تقریبا درست ی روزایی بوده حوصله نداشتم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
تقریبا درست ی روزایی بوده حوصله نداشتم

👌👌

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
فدات شم فقط دعام کن ❤️❤️❤️

چش عزیزدلم 🥲💕🫂نگران نباش ایشالله اونجوری میشه ک خودت میخوای🤍

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

عزیزم حیف جوونیت هست اینقد دنبال شوهرت نباش ولش کن میدونم بچه داری سخته اما این آقا تا تورو از دست نده قدر تورو نمیدونه وقتی تو همش کوتاه میای ایشون خودشو حیلی دست بالا میگیره و جوگیر میشه و بدتر شمارو له میکنه اینجوری لذت میبره تو بیا و اینبار تو شروع کننده طلاقت باش بهش پیام بده با این متن 

سلام توی این چند سال خیلی کوتاه اومدم تا زندگیم خراب نشه اما نشد و منم سنی ندارم که بخام روزای خوش زندگیم رو اینجوری بگذرونم و نیاز به همدم و عشق دارم و زودتر اقدام کن و تموم کنیم 

این پیامت اونو به خودش میاره ،نترس از هیچی اون طلاقت نمیده عزیزم 

و دعای حرز امام جواد بنداز گردنت دعا گرفتن براتون اونو باطلش کن و سوره واقعه رو بخون و هدیه کن به روح شهید ابراهیم هادی و نیت کن مهر تو رو دوباره به دل همسرت بندازه 

اما خودت در ظاهر بگو من دیگه نمیخامت 

نترس از هیچی استوریایی بزار که تحریکش کنی غم نزار 

همسرت درسته شیطنت داره و تنوع طلبه اما جادوش کردن یجوری باطل کنین پیش سید برین پیش دعا نویس نرید 

حرف بچه هاتم شد بگو نمیخامشون دو روز زندگی دارم نیازهایی دارم خسته شدم از بس منت تورو کشیدم که یبار بهم محبت کنی نیاز دارم منم پس زودتر از زندگیم برو بیرون تا منم به آزامش برسم 

بزار حس کنه تورو کامل از دست داده 

اگه گفت بیا توافق کنیم بگو من زندگیمو میکردم تو میخای طلاق بدی پس زودتر کاراشو کن تخمشو داشته باش و سر حرفت باش فقط تمومش کن گورتو گم کن خدافظت 

اینجو بحرف اوکی؟؟؟؟ 

بی تابی نکنیاااا ضعف خودتو نشون نده بزار به پست و پات بیوفته که برگرد

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عزیزم حیف جوونیت هست اینقد دنبال شوهرت نباش ولش کن میدونم بچه داری سخته اما این آقا تا تورو از دست ن ...

سلام عزیزم حالت خوبه خداخیرت بده راهنمایی کردی شاپرک جون کاش درخواستموقبول میکردی یه چیزی میگفتم بعدلغودوستی میزدی راستش به من پیام دادبیاتوافق کن منم گفتم نمیکنم حق وحقوقم کامل بده اخرش گفت میرم درخواست میدم منم گفتم برودرخولست بده اتفاقابهش گفتم این بارمثل سری های قبل نیست بزاری بری من صبرکنم منم هسته شدم فعلااین طوری مونده عزیزم به نظرت الان فکرش چیه به من گفته که نیرم درخواست میدم اتفاقایکی ازبچه هام دست خودشه لامصب اون دعاباطل بشونیست که طلسم سیاهی زدن منم دیگه سپردم بخدابه نظرت اخرش اشتی میکنه ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم حیف جوونیت هست اینقد دنبال شوهرت نباش ولش کن میدونم بچه داری سخته اما این آقا تا تورو از دست ن ...

راستی شاپرک جون فدات شم اون رفته قهرمن نشستم سرخونه م بچه م یکیش روبرده کوچیکه بامنه به نظرت اونم بدم به خودش؟ 

فقط خدا❤️❤️❤️
راستی شاپرک جون فدات شم اون رفته قهرمن نشستم سرخونه م بچه م یکیش روبرده کوچیکه بامنه به نظرت اونم بد ...

اگه میتونی دووم بیاری یک ماهی بدون بچه هات بده بهش چون هیچکس حوصله نگهداری دوتا بچه رو ندارن بگو بیا ببر بچه هاتو و طلاق منو بده  زودتر تصمیم دارم زندگی جدیدی شروع کنم از دستت آرامش ندارم تا الانم اگه دوستت داشتم دیگه نمیخامت فقط خخواهشم اینه منو زودتر از این برزخ دربیار ، بعد یه ماهی صبر کن البته کمتراز یک ماه هم میاد سراغت چون بچه ها دست و بالشو میبندن ، حداقل  خودتم یکم آروم میشی دلتنگ بچه هاتم نباش گلم ما بزرگ شدیم چه گلی به سر پدرو مادرمون زدیم که تو الان بخاطر اونا زندگیتو سیاه کنی و هنوز سنی هم نداری اوج خوشی و لذت زندگیته اونقدر گفتی جدا نشیم همسرت فکر میکنه کی!! بچه هارو بده یکم برو بگرد و روحتو اروم کن اونم خسته میشه نمیتونه اصلا نگه داره خواهر و مادرشم یه روز دو روز نگه میدارن پول پرستار هم زیاده در هر حالت کارش پیش تو گیره ، برمیگرده الان سرش داغه کدوم آدم لجنی هم تورو از چشمش انداخته محبت تورو هم فوش میبینه و بدش میاد ، نگو دعای فلان گرفتن نمیشه کاریش کرد یجوری باطلش کن و دعای محبت بگیر و ساکت نشین زیرزیرکی کاراتو بکن اخه بچه ها دست و بالتو گرفتن نمیتونی کاری کنی بده برن تو هم کاراتو کن و یکم برو گردش روحت اروم شه بهت قول میدم اون میاد سراغت طلاقت نمیده فقط اینجوری داره اذیتت مکنه اما خودشم اذیت میشه اما بلد نیست از این باتلاق چجوری دربیاد 

نگران هیچی نباش آخرش به نفع تو هست قول میدم

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم