2777
2789
عنوان

ی چیزی فهمیدم

151 بازدید | 10 پست

بخاطر خواهر برادراتون حرص نخورید ۲تا تاپیک دیدم  بخدا ارزششو ندارن 

خودم ی خواهر دارم انقدر حرص خوردم براش ک ۱ساله وسواس فکری ونشخوار فکری گرفتم از بس مشکلاتشو با آب وتاپ بهم میگفتم منم نصیحتش میکردم ب قصد کمک 

آخرم پولی ک بهش قرض دادم خورد با شوهرش دست بیکی شد ی آبم روش بعد زنگ زد ب بابام  منو بابامو ب جون هم انداخت 

الان از خواهر شوهرومادرشدهرش ک غیبتشو میکرد  بااونا میره تفریح درصورتی ک ی زنک  ب من نمیزنه ومن شدم آدم بده 

بخداهیچ کس وهیچ چیز ارزش از دست دادن آرامش وعزت نفستونو نداره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم مهربونید اما چشماتون رو باز کنید از مهربونیتون سواستفاده نکنن 

خیلی ها هستن میان ببخشیدا چص ناله میزنن  و مارو سطل آشغال ذهنشون میبینن  

آخرش من وتویی ک شدیم سطل آشغال ذهن طرف پر میشم و ناراحتی هامون واسترسامون وغصه هامون میمونه برای خودمون وهمسرمون توزندکی مون خلل وارد میشه 

ضرر مالی ک بهم نرسیده ازشون.ولی روحی روانی واقعا با مشکلاتشون ادمو داغون میکنن.منم ۳،۲ ساله دیگ سعی ...

حالا دختر گل فک کن مثل من وسواس فکری  بگیری بخاطر خواهر برادرت بخدا ی زنگ نمیپرسن چت شده 

کاش ده سال پیش اینجا عضو بودم شاید اینقدر بخاطر خواهر برادرای بی ارزشم جانفشانی نمیکردم که الان غصه ...

گاملا درکت میکنم ولی از نو شروع کن الان ک درس عبرت گرفتی 

حالا دختر گل فک کن مثل من وسواس فکری  بگیری بخاطر خواهر برادرت بخدا ی زنگ نمیپرسن چت شده

منم وسواس فکری و نشخوار ذهنی داشتم.هنوز یکم دارم.بعد مثلا میرفتم سرویس بهداشتی نیم ساعت یا بیشتر طول میکشید.همون خواهری ک مینشست پیش من چس‌ناله،منو مسخره میکرد.