2777
2789
عنوان

لطفا ف..ا...ل نگیرید...

5978 بازدید | 156 پست

یه توضیح مختصر میدم به عنوان یه دوست سعی کنید رعایت کنید....

من خودم انواع اقسام ف...ا...ل ها بلد بودم و میگرفتم و نگو بخاطر ورود موجودات غیر ارگانیک به زندگیم به خاطر ف ....ا....ل گرفتن دچار اختلافات وحشتناکی میشدیم و زندگیم کلا بهم ریخته بود و بعدها من متوجه این نکته شدم و میگم رعایت کنید نگیرید حتی سرکتاب حتی به تفریح و تفنن تا زندگیتون آرامش بگیره...

مشابه زندگی ما یک زندگی دیگه در دنیای موازی داریم و این باعث میشه به امر خداوند اطراف محیط زندگی ما و حتی بدنمون هاله یا حصار ایجاد بشه و اون حصار دور خونه رو عماره مکان میگن و حتی موجودات غیر ارگانیک بخاطر وجود عماره مکان نمیتونن شمارو ببینن ولی زمانی که مداوم ف ..ا...ل سرکتاب دعا و ...میگیرید کم کم این حصار عماره مکان شکسته میشه و موجودات شما رو می بینن و به عنوان انرژی خوار میان ازتون تغذیه میکنن و زندگیتون دچار مشکل میشه و تا زمانی که شما اجازه ندین هیچ موجودی نمیتونه ورود کنه ولی تا ف..ا....ل میگیرید یعنی اوکی می دیدید و این حصار ترک میخوره و کم کم میشکنه ....سعی کنید همیشه خونتون اب گلاب اسپری کنید به سرتون پشت گردن گلاب بزنید ...خواهش میکنم انجام ندید .سلامت باشید

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مگه ف. ا ل حقیقت داره؟    

هر فالی حتی تفننی جاسوس هایی داره که بتونه اطلاعات بده و تنها راهشم دونستن اسم شخص و مادرشه گلم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
اين فالهاي اينترنتي و تار.و..ت اينترنتي كه سايتا دارن و اينا چي؟

حتی اوناهم 

حافظ هم؟؟ من حافظ میگیرم الیته نه خیلی گاهی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

چه مشکلاتی ایجاد شدبراتون

اختلاف دعواهای زیاد خیلی چیزا می دیدم سایه های مداوم

حافظ هم؟؟ من حافظ میگیرم الیته نه خیلی گاهی

میشه برای من بگیری 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

من فقط گاهی فاال حافظ میگیرم اونم به دلیل علاقه ام به شعره 😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶