2777
2789
عنوان

در انتهای شب

241 بازدید | 13 پست

شما هم مثل من از دست ثریا حرص خوردین ک الکی الکی خودشو آویزون کرد و بهنام الاغ ک بیخود پیشنهاد ازدواج داد ب زنی ک اصلا نمیشناسه با اینکه هنوز ب زن اولش فکر میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول فکر کردم خیلی مظلومه ولی نقشه داره  یه جورایی ولقعیت جامعه امروز رو نشون میده  بعد می ...

آره دیگه فیلما هم بر اساس زندگی عادی آدما و واقعیتای جامعه ساخته میشه

دلم میخواد تیکه تیکه اش کنم

منفور

بهنام هم از اون بدتر، این هول بازیا چیه بزار مهر طلاقت خشک بشه حداقل

تقصیر ماهرخه، زنی که قدر زندگیشو ندونه و با هر چیزی بزاره بره همین میشه دیگه

...After all this time? _ ALWEYS+

دلم میخواد تیکه تیکه اش کنم منفور بهنام هم از اون بدتر، این هول بازیا چیه بزار مهر طلاقت خشک بشه ح ...

واقعا... چقدر لج درآر بود ثریا

من ک حدس می‌زنم ماهی مرخصی گرفت ک ببینه بهنام چه غلطی میکنه تو اتاق فرار هم ی لحظه ی نفر ایستاده بود بهنام رو نگاه می‌کرد ماهی بود

امیدوارم این زالو رو از زندگیش بندازه بیرون

واقعا... چقدر لج درآر بود ثریا من ک حدس می‌زنم ماهی مرخصی گرفت ک ببینه بهنام چه غلطی میکنه تو اتاق ...

نه ماهی نبود ثریا بود 

با ثریا و دخترش رفته بودن اتاق فرار

ماهی برای این مرخصی گرفت چون گفت کارم رو دوست ندارم بخاطر بهنام اینجا کار می‌کردم اون دوست داشته

...After all this time? _ ALWEYS+

نه ماهی نبود ثریا بود  با ثریا و دخترش رفته بودن اتاق فرار ماهی برای این مرخصی گرفت چون گفت ک ...

نه میدونم با ثریا و دخترش بود تو همون اتاق فرار ی لحظه ی نفر ایستاده بود دم در و بهنام نگاش کرد و سریع غیبش زد فکر کنم ماهی بود