2777
2789
عنوان

مامانم اینا از روستا کک آوردن😭😭

302 بازدید | 12 پست

تمام بدنمو کنده 

تا گردنم 

انگار آبله مرغون گرفتم 

میسوزه و میخاره 

چیکار باید بکنم 

سم بزنم به پتوها؟؟؟

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

تارو مار قرمز بخر بزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد کالاندولا

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

منم شوهرم کک اورد دکماه مارو خوردن اخرشپتوهامو دادم بیرون بشورت خودمونم با لباس رفتیم زیر دوش ...بعد دراوردیم گذاشتیم تو پلاستیک بعد ریختم تو لباسشویی...دبگه نزدن خداروشکر

یه تبریزی عاشق ❤

اول برو حموم یه دوش اب گرم بگیر بعد اومدی بیرون سم پاشی کن (تارمار )بعد پماد تتراسایکلین و بتامتازون بزن 

نخارون اگه بازم سوخت از سشوار یا یخ استفاده کن بزار روشون

این که گفتم تجربه خودمه منم به کک حساسیت دارم

زمان ثابت کرده همتونو...

پتو و اینا رو پهن کن تو آفتاب چند ساعت جارو برقی بکش لباس رو کلا بریز لباسشویی پهن کن تو آفتاب خودتم باید حموم زیاد بری پماد رو اونا جواب نمیده

دهدرلچک ب سر ز ایل شیرون ماده شیر زاگرسی ب خاک ایرون🎹👑
2790
2778
2791
2779
2792