2777
2789
عنوان

یکیو دوس دارم

219 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۳۸ سالمه یه کارمند دارم ۳۴ سالشه همه میگن خر شدم ولی من فک میکردم دوسش دارم واقعا. اون هیچی در مورد خودش نمیگه بارها بهم گفته اول تو از من خوشت اومد زباد برام وقت نمیزاره وقتی ناراحت میشم و ... اصلا براش مهم نیس میگه حرف بزن قهر نکن ولی شرایطیم فراهم نمیکنه من حرف بزنم. روانشناسیه رشتش بعضی مواقع میگم شاید ترفندشه بعضی مواقع میگم دوسم نداره.شما نظرتون چیه

نطرم اینه که  تورابطه خانم واقا هرسن و سالی که داشته باشن وقتی خانم پیشنهاد بده به احتمال نود درصد یه مدت بعد همین جمله شما رو میشنوه و رابطه هم خوب پیش نمیره :"تومنو خواستی"  "تواومدی جلو"

توکشور مردسالار و سنتی رابطه ای موفقه که مرد توش عاشق تر و مشتاق تر باشه 

شور و هیجان مرد اتش اولیه رو شعله ور نگه میداره ذوق زن خوشگلش میکنه  برعکسش باشه همش انگار یک نفری داری قایق دونفره رو پارو میزنی 

این صرفا از توجه یه خانم به خودش خوشش اومده ولی دوست داشتن یه بحث دیگست 

این موضوع  هزار بار ثابت شده 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نطرم اینه که  تورابطه خانم واقا هرسن و سالی که داشته باشن وقتی خانم پیشنهاد بده به احتمال نود د ...

عزیزم من پیشنهاد ندادم. خودش گفت و خواست. ولی بعدا میگفت چون دیدم توام میخوای بهت ابراز علاقه کردم

عزیزم من پیشنهاد ندادم. خودش گفت و خواست. ولی بعدا میگفت چون دیدم توام میخوای بهت ابراز علاقه کردم

این رابطه اخر نداره باور کن نداره ببین کی بهت گفتم 

حتی ممکنه  یه مشت پول هم تیغت بزنه بعد بره 

چرا اینقدر ساده ای اخه؟

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

عزیزم منم تاپیک زدم مطمن شم. ته دل خودمم همینو میگه

به دل خودت اعتماد کن