2777
2789
عنوان

دیشب خواب خونه ی بچگی هامو دیدم😢

163 بازدید | 15 پست

یکی از افرادی که وقتی بچه بودم همیشه پیشش بودم و یه جورایی پرستارم بود ازم پرسید بچه بودی خوب بود  یا الان 

در کمال تعجب توی خواب گفتم 

بچگی که خوشحال نبودم الانم نیستم شاید توی پیری خوشحال و خوب باشم 

چند وقتیه خوابام همین منوالن و بیدار میشم غم دنیا روی دلمه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا واقن بچگیات خوب نبود ؟ 

خیلی تنها بودم و همیشه خونه فامیلا

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

من خواب دیدم مادربزرگم که فوت شده داشت بخاطر بچه اش که سالها پیش خودکشی کرده توی خواب گریه می‌کنه 

منم از گریه اش گریم گرفت

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

از یه چیزی ناراحتی که خواب هاتو تحت تاثیر قرار داده

آره احتمالا کلی تروما توی روحمه که درمان نشده 

کارام یکم کمتر بشه پیش روانشناس میرم خسته شدم راستش

بچگی من خوب نبود مرگ پدرومادرم مادربزرگ م خاله هام وقتی خوابشم ببینم تاچندروز حالم بده

عزیزم 

چقدر قوی هستی شما