2777
2789
عنوان

دختره از آنجلینا جولی خوشگلتره 😔

472 بازدید | 10 پست

خدایا شکرت ..... ولی جونمو بگیر رهام کن ..... 

رلِ جدید کراشم ، انقد قیافش ارامش داره و چشم رنگیه و لبا زیبا ، از آنجلینا خوشگلتره 😔😔😔😔😔😔😔😔 بعد من از غم گره ابروهام وا نمیشه ، هرکی میبینم فک میکنه الانه گریه کنم... منم زشت نیستم ولی اصلا به زیبایی اون نیستم . البته اون بینی عملی ، لبا ژل ، چونه ژل ... ولی هرررچی هست قیافش مصنوعی نشده و قشنگه 😔😔😔😔😔

خدایا بحق هشت و چارت به دل شکسته ی منم برس ... منم بندتم. این چی بود . خدایا چجوری برا این ساختی ، برا منم بساز ، قسم میخورم این دختر بیشتر از من التماست نکرده از تنهایی درش بیاری .... پس منم ببین . خسته شدم از حس ناکافی بودن . حداقل ی کاری میکردی بره با ی زشتتر دلم خنک شه ، اینجوری هی حس ناکافی بودن دارم 😭😭😭😭 دلم خیلی شکسته .... خدایا چطور جفتوجور میکنی تو زمان درست که با کسی نیستن برسن به هم.......... خدایا براااا منم بسااااز . هیچی ازم نمونده . لعنت به عشق یطرفه . این چه سرنوشتی بود دچارش شدم 😭😭😭😭😭😭😭🥱😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺😭🥺🥺😭🥺😭🥺

تو رو به حسینت گشایس کن برام. نمیدونم چجوری ولی دلمو شاااد کن بدونم فرق نذاشتی بین من و بندت و خوبیمو خاستی . خدایا مضطرم . اینو کی بهتر از تو دیده و میدونه ؟؟؟؟..؟ دست نوازش و اجابت به سرم بکش  السااااااااعهههههه بحق گلوی پاره علی اصغرررر حسین 

خاهش میکنم تو این روز عرفه برام گشایش الساااعه بخاید ، معجزه بختید ، من دیگه خستم نااا ندارم ادامه بدم این زندگیووووو . دلم میختد برم دایرکتش هرچی دلم میخاد بااارش کنم بگم برو با یکی دیگه چی میخاستی از جون منو زندگیمم چرا من جای تو نباااشم . ولی خدا با اونه .... 🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا بخواد نشه نمیشه نه به بهتر بودنه نه چیزی من چهرم از رل کراشم خیلی سرتره بابت تعریف نمیگم ازین نظر میگم که روزی که فهمیدم تا خوده الان بازها مقایسه کردم وضعیت مالی و تحصیلی هم چن برابر بهتره اما تهش که چی؟آدما باید به دل هم بشینن

بیخیال بابا بخواد نشه نمیشه نه به بهتر بودنه نه چیزی من چهرم از رل کراشم خیلی سرتره بابت تعریف نمیگم ...

تو حالت بهتره چون حس ناکافی بودن نکردی اندازه من

عکسشو بزار

که چی بشه اخه ؟ عکسو بذارم کات میکنه بااون ؟ فقط اینجوری مونده بیش از این قهر خدا بیاد منو بگیره . همینجوریشم دوسم نداره هوامو نداااره 😭😭😭😭😭😭😭