خدایا شکرت ..... ولی جونمو بگیر رهام کن .....
رلِ جدید کراشم ، انقد قیافش ارامش داره و چشم رنگیه و لبا زیبا ، از آنجلینا خوشگلتره 😔😔😔😔😔😔😔😔 بعد من از غم گره ابروهام وا نمیشه ، هرکی میبینم فک میکنه الانه گریه کنم... منم زشت نیستم ولی اصلا به زیبایی اون نیستم . البته اون بینی عملی ، لبا ژل ، چونه ژل ... ولی هرررچی هست قیافش مصنوعی نشده و قشنگه 😔😔😔😔😔
خدایا بحق هشت و چارت به دل شکسته ی منم برس ... منم بندتم. این چی بود . خدایا چجوری برا این ساختی ، برا منم بساز ، قسم میخورم این دختر بیشتر از من التماست نکرده از تنهایی درش بیاری .... پس منم ببین . خسته شدم از حس ناکافی بودن . حداقل ی کاری میکردی بره با ی زشتتر دلم خنک شه ، اینجوری هی حس ناکافی بودن دارم 😭😭😭😭 دلم خیلی شکسته .... خدایا چطور جفتوجور میکنی تو زمان درست که با کسی نیستن برسن به هم.......... خدایا براااا منم بسااااز . هیچی ازم نمونده . لعنت به عشق یطرفه . این چه سرنوشتی بود دچارش شدم 😭😭😭😭😭😭😭🥱😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺😭🥺🥺😭🥺😭🥺
تو رو به حسینت گشایس کن برام. نمیدونم چجوری ولی دلمو شاااد کن بدونم فرق نذاشتی بین من و بندت و خوبیمو خاستی . خدایا مضطرم . اینو کی بهتر از تو دیده و میدونه ؟؟؟؟..؟ دست نوازش و اجابت به سرم بکش السااااااااعهههههه بحق گلوی پاره علی اصغرررر حسین