2777
2789
عنوان

بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
بستگي به موقعییت و بحثی که میشه داره... تو جمع اظهار نظر کن، اطلاعاتت رو بالا ببر که صاحب نظر باشی، ...

متاسفانه اطلاعاتم خیلی پایین بخاطر همین همش سکوتم و گاهی تایید میکنم فقط چه کتابی بخونم اطلاعاتم بره بالا

مذهبی هم هستی؟ چقدر خوشم میاد از مذهبیای پر سر زبون

من الحمدالله هرهرخنده ام

ولی اجازه نمیدم یکی بهم توهین کنه

شده طرف مسخره کرده ولی جوابی شنیده که به قول دامادعموم من تا۱۰۰۰کیلومتری توخونه نمیخرم😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه اطلاعاتم خیلی پایین بخاطر همین همش سکوتم و گاهی تایید میکنم فقط چه کتابی بخونم اطلاعاتم بره ...

تمرین کن

گاهی اشتباه حرف میزنی

ولی برات میشه درس

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
متاسفانه اطلاعاتم خیلی پایین بخاطر همین همش سکوتم و گاهی تایید میکنم فقط چه کتابی بخونم اطلاعاتم بره ...

کتابای روانشناسی، جامعه شناسی، پادکست های مختلف گوش کن، اطلاعات سیاسیت رو بالاببر 

نمیدونم والا داغونم از اینکه نمیتونم از حق خودم دفاع کنم  یکم یادم بده  خب مرحله اول گاز ...

مثلامن به دوستم که بهم بگه این توسری خوره

همونجاپیش بقیه رومیکنم میگم اولادرست حرف بزن

دوماآدمهای بی ادبی مثل تودوربرم باشن بهتره سکوت کنم تادهنتون بسته بمونه

هرچندباسکوت من هم شماهادهنتون به بی ادبی بازه

خیلیم عالی

کتابهای استادشهیدمطهری روبخون

بخصوص جاذبه ودافعه حضرت علی(ع)

وسوره مجادله

این سوره روهرروزبخون

یخ حرفهایی ازدهنت میادبیرون که خودت تاحالانشنیدی

فقط خداوندرودرهمه حال درنظربگیروازخودش کمک بخواه

سوره مجادله یادت نره

مخصوص صحبت کردن درجامعه واطرافیانه

من الحمدالله هرهرخنده ام ولی اجازه نمیدم یکی بهم توهین کنه شده طرف مسخره کرده ولی جوابی شنیده ک ...

وای من خیلی حرف شنیدم الان همش فوبیا دارم اگه یهو یکی تیکه بندازه چیکار کنم اگه یه جوابی بدم که به ظاهر طرف برگرده بنظرت این تاثیرو داره مثلا تو با اون قیافت فکر خودت باش🤣

یک عدد چپی 

وای من خیلی حرف شنیدم الان همش فوبیا دارم اگه یهو یکی تیکه بندازه چیکار کنم اگه یه جوابی بدم که به ظ ...

بگوهمینکه ازتوخوشگلترم برام بسه😁😂🤣🤣