2777
2789
عنوان

خرید دیپلم

1288 بازدید | 9 پست

سلام کسی هست بتونه کمکم کنه دیپلمم رو بخرم؟ رشته تجربی ، یا اینکه چند تا درس نهایی رو برام رد کنه پاس بشم، 

تو آشنا ها ، آنوزش پرورش ، مدرسه ، جایی،  آدم معتبری سراغ دارید؟

میترسم پول بدم به اینایی که تو اینستا و تلگرام کار میکنن

خب چرا نمیخونی

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑😐چقدر میدی خودم جات امتحان بدم  بشین بخون گشاد مباش

بحث گشاد بودن نیست ، یه مشکلی برام پیش اومده ، وقت ندارم برم امتحان بدم تا پاس شم تازه اگر بشم یا نشم ، مدرک رو سریع لازم دارم 

قطعا اون ها که کلاه‌بردارن  ولی کلا یه جا گندش در میاد حق بقیه رو هم داری ضایع می‌کنه دیپلم رو ...

بابا حقه چی جو میدی ، مگه میخام اختلاس کنم ، خب اونا هم پول بدن بخرن، من یه مشکلی برام پیش اومده گیر دیپلمم ، باید اون باشه ، تو کارم برام مشکل شده 

واسه بعضیا که میگن بخون مگه چیه یکی قصد داره یه جای بهتر روش بهتر تحصیل کنه ولی نه ایران یا حالا با مدارک تحصیلی و یا از رشتش متنفره و اصلا تشنج میگیره با خوندنش نه تنبلی بلکه افسردگی میده بهش من خودم همینجور بودم علاقم چیزی بود که تو رشته های دبیرستانی ایران نبود و برای این افراد بهترین روش خریدن دیپلمه که اذیت نشن 

بعدم استارتر یه سری جاهای آنلاین و معتبر هست که زیر نظر علوم پزشکی اینا مدارک و ثبت می کنن به اسمت اول نصف پول رو میدی بعد که نمونش اومد برات و تایید کردی بقیه پول رو میدی یه سرچ کنی گوگل میاد همچین موسسه هایی کلا به یه فرد خاص اعتماد نکن به یه جایی که تو گوگل و اینجور جاهای رسمی اسم ثبت کردن پول بده

واسه بعضیا که میگن بخون مگه چیه یکی قصد داره یه جای بهتر روش بهتر تحصیل کنه ولی نه ایران یا حالا با ...

تو خودت جای خاصی رو میشناسی؟ این استارتر که گفتی معتبره؟ 

آخه اینایی که مجموعه هستن خیلی گرون میگیرن ولی یه نفر باشه  کمتر میگیره جمعش میکنه