2777
2789
عنوان

شما فقط یک ساعت دیگه زنده میمونید...!

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 72 پست
بابام بوس میکنم به دونف. زنک میزنم حرفای که رو دلم مونده میزنم  بعدش بغل مامانم میخوابم اه ...

انقد خوبه کسایی ک اذیتت کردنو ب یکی بگی یا بنویسی هیچ وقت حلالتون نمیکنم باعث عذاب من شما بودید و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کسی زنگ نمیزنم 

صدامو ضبط میکنم و همه چیز رو بهشون میگم همه چیز رو همه ی چیز هایی که شبا به خاطرش با گریه خوابیدم میگم که هیچوقت نمیبخشمشون

بعدش هندزفری میزارم تو گوشمو سرمو میزارم رو بالش و چشام رو میبندم

🫶

انقد خوبه کسایی ک اذیتت کردنو ب یکی بگی یا بنویسی هیچ وقت حلالتون نمیکنم باعث عذاب من شما بودید و بس

منم حلال نمیکنم من روزای خوبم به خاطز اونا خراب کردم

خدای هم که اونا رو ببخشه خدای من نیست دیگه 

من دلم میخاد حتما اگ قرار باشه بمیرم حتما یه فیلمی از خودم داشته باشم برا دخترم ....دلم میخاد یک سری حرف هارو بهش بگم و اینک بگم بعد رفتنم دوست ندارم تو عزا بمونه و دلم میخاد شاد زندگی کنه...کلا دوست دارم فیلم آخرین حرفه‌ام بمونه تا عزیزانم موقع دلتنگی ببینن ....گاهی هم به سرم میزنه که این فیلمو از خودم بگیرم  اما میترسم انرژی منفی برام بیاره و واقعا بمیرم....من خیلی آرزو دارم.از خدا میخوام که بهم عمر بده تا حداقل بزرگ شدن دخترمو ببینم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
منم حلال نمیکنم من روزای خوبم به خاطز اونا خراب کردم خدای هم که اونا رو ببخشه خدای من نیست دیگه&nbs ...

هووم چقدر واقعا دلم میخواد جار بزنم هرچی دلم بخوادو بهشون بگم تو مغزشون فرو کنم ازشون متنفرم بهشون بگم روزی هزار بار تو ذهنم تکرار میکنم ازتون متنفرم متنفرم بچگیمو روحمو ارامشو ازم گرفتید ازتون متنفرم 

عجب تاپیکی بود