2777
2789
عنوان

کی دل شکستس؟

60 بازدید | 10 پست

بیاد با دل شکستش برای من دعا کنه ۴ ماهه دلم هروز داره میشکنه😭😭😭😭💔خدایا بسه💔💔😭😭

برام دعا کنید😔❤️لایکم کنید خوشحال شم اگر دعا کردید💓🌱💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز خواهرم و دامادمون قلبمو با حرفاشون شکستن...

چون دانشگاه نرفتم نظرم ارزش نداره چون بی سوادم...😔💔

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

امروز خواهرم و دامادمون قلبمو با حرفاشون شکستن... چون دانشگاه نرفتم نظرم ارزش نداره چون بی سوادم... ...

نگران نباش خدا هست وبهتر از ما جواب میده 

بی سوادی عیب نیست نیش زدن عیب است

نگران نباش خدا هست وبهتر از ما جواب میده  بی سوادی عیب نیست نیش زدن عیب است

بی سواد چیه دیپلم دارم چون پشت کنکورم

اصلا نظرم قابل احترام نیست...

دعا کنین امسال برم دانشگاهی که دلم میخواد😓💔

بی سواد چیه دیپلم دارم چون پشت کنکورم اصلا نظرم قابل احترام نیست... دعا کنین امسال برم دانشگاهی که ...

بابا همچنین نوشتی چون بیسوادم گفتم 😂 دیپلم که بی سواد محسوب نمیشه..با حرف مردم زندگی نکن 

بابا همچنین نوشتی چون بیسوادم گفتم 😂 دیپلم که بی سواد محسوب نمیشه..با حرف مردم زندگی نکن  ...

😂❤

😂❤️ انشاالله که همیشه شاد باشی

شمام همچنین عزیزممم😘😇❤